Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΝΔ: ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει επικίνδυνα παιχνίδια ανοχής στην ανομία



«Φτάνει πια» τονίζει η Νέα Δημοκρατία και , εξαπολύει επίθεση σε Τόσκα, Κυβέρνηση και Κουμουνδούρου για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στην Θεσσαλονίκη και την εισβολή αντιεξουσιαστών, στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά, στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας.

«Επιτέλους, ας μπει ένα τέλος. Η παρατεταμένη ανοχή της Κυβέρνησης και η ιδεολογική – κομματική κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ στις συμπεριφορές ανομίας των αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών οδηγεί πλέον στην αποθράσυνσή τους», αναφέρει ο Γιώργος Κουμουτσάκος, συμπληρώνοντας «μετά τις καταλήψεις και τους βανδαλισμούς δημόσιων και ιδιωτικών χώρων και κτιρίων, σήμερα ζήσαμε μια νέα αθλιότητα, την βεβήλωση Ιερού Ναού και την βάναυση προσβολή του θρησκευτικού συναισθήματος των Ελλήνων».

Η Νέα Δημοκρατία εξαπολύει επίθεση κατά του Νίκου Τόσκα και κατά της Κυβέρνησης, καθώς όπως αναφέρει «σήμερα αποδεικνύεται ότι η Κυβέρνηση δεν ελέγχει τίποτα», ενώ εξαπολύοντας μύδρους και κατά του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτει «και πάντως δεν ελέγχει τον κομματικό της φορέα, τον ΣΥΡΙΖΑ που παίζει επικίνδυνα παιχνίδια ανοχής στην ανομία σε βάρος της προστασίας των πολιτών. Των πολιτών που απαιτούν: Φτάνει πια».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου