Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Ποσό καλοπληρωμένος είναι ο Lewis Hamilton;




Πρόσφατα, η Forbes δημοσίευσε την ετήσια λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο. Φυσικά από την εν λόγω λίστα δεν λείπουν και οι αθλητές, ανάμεσά τους και ο Lewis Hamilton από το χώρο της F1.

O τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, από τους μισθούς του και χορηγίες, έχει καταφέρει να αποκτήσει περιουσία που αγγίζει τα 456 εκατομμύρια δολάρια, Αυτό είναι αρκετό για να τον κατατάξει στην 11 θέση με τους πιο υψηλά αμειβόμενους αθλητές στον κόσμο.

Η πρώτη δεκάδα συμπληρώνεται ως εξής: τους ποδοσφαιριστές Cristiano Ronaldo (1) και Lionel Messi (2), τους μπασκετμπολίστες LeBron James (3), Kevin Durant (5) και Kobe Bryant (10), τους τενίστες Roger Federer (4) και Novak Djokovic (6), τον παίκτη NFL Cam Newton (7), και τους παίκτες του γκολφ Phil Mickelson (8) και Jordan Spieth (9).

Δεν είναι μόνο ο Hamilton στη λίστα αυτή από τους οδηγούς της Mercedes αλλά και ο team-mate του Nico Rosberg, ο οποίος όμως βρίσκεται στο νούμερο 98. Υπάρχουν όμως κι άλλοι οδηγοί της F1 στη λίστα. Όπως ο Sebastian Vettel, ο οποίος κερδίζει σε ετήσια βάση 40 εκατομμύρια δολάρια από την Ferrari και ο Fernando Alonso που κερδίζει περίπου 36.500.000 $ από τη McLaren. Ο Dale Earnhardt και ο Jimmie Johnson από το NASCAR καταλαμβάνουν τις θέσεις 71 και 82 αντίστοιχα, με τα κέρδη άνω των 20 εκατομμυρίων δολαρίων ο καθένας.



ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ
Πηγή : newsauto.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου