Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Βουλευτές της ΝΔ πήγαν στον Ν. Τόσκα για το camp στο ΑΠΘ



Αιφνιδιάστηκε ο υπουργός που διέκοψε εν εξελίξει σύσκεψη

Aιφνιδιαστική επίσκεψη βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για να εκφράσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τη διαμαρτυρία τους για την κατασκήνωση του κινήματος Νο Border στον προαύλιο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) δέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας.

Μάλιστα η επίσκεψη συνέπεσε χρονικά με σύσκεψη που είχε ο υπουργός με τους γενικούς γραμματείς του υπουργείου και την οποία αναγκάστηκε να διακόψει για να συνομιλήσει με τους βουλευτές.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο σημειώνεται ότι «είναι φανερή η προσπάθεια της ΝΔ για τη δημιουργία τεχνητής έντασης με στόχο τη μικροκομματική εκμετάλλευση στο όνομα του δόγματος "νόμος και τάξη", που επιλέγει να προωθήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όμως αυτή η στάση που ακολουθεί την ανάλυση των αποστράτων της Συγγρού δεν είναι παρά μια προσπάθεια ψευδεπίγραφης απεικόνισης της πραγματικότητας στη χώρα. Όταν εκ των πραγμάτων περιορίζονται να αναδεικνύουν ψευδώς απολύτως ελεγχόμενες καταστάσεις ως μείζονα ζητήματα διακινδύνευσης της δημόσιας ασφάλειας, χάνουν και τα ελάχιστα δείγματα πολιτικής αξιοπιστίας που ισχυρίζονται ότι διαθέτουν».

Σε αναρτήσεις του στο twitter ένας εκ των βουλευτών, ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, ανέφερε «Καλέσαμε τον Αν. Υπ. Προστασίας του Πολίτη να μπει τέλος στην ανομία που μετέτρεψε το ΑΠΘ σε κάμπινγκ αλληλέγγυων. Η ανεξέλεγκτη δράση του No Border camp οδηγεί στην πλήρη απαξίωση τόσο το ΑΠΘ, όσο και το κέντρο της πόλης μας». 

Oι αναρτήσεις συνοδεύονταν από φωτογραφίες των πέντε βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην είσοδο του κτιρίου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.



Πηγή : tovima.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου