Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Προϊσταμένη ΚΕΠΑ στην Κοζάνη κάνει δικιά της διάγνωση για τον διαβήτη τύπου Ι






Κώστας Βουκελάτος

Έχει καταλύσει φαίνεται το προνοιακό κράτος αφού ανεξέλεγκτοι προϊστάμενοι σε ευπαθείς ομάδες ΑΜΕΑ αποφασίζουν παράνομα και καταχρηστικά για παθήσεις που αφορούν άτομα με ειδικές ανάγκες κάνοντας δικιά τους παγκόσμια διάγνωση.

Όλοι οι διαβητικοί και οι γιατροί ειδικά οι ενδοκρινολόγοι καθώς και το υπουργείο εργασίας και το υπουργείο υγείας γνωρίζουν ότι ο διαβήτης τύπου Ι είναι για ΧΡΟΝΙΑ αυτοάνοση πάθηση και για τον λόγω αυτό χαρακτηρίζονται ως ΑΜΕΑ οι πάσχοντες δίνοντας του το κράτος με νόμο 50% αναπηρία.

Στην Κοζάνη όμως δεν ισχύουν ούτε οι νόμοι, ούτε οι γνωματεύσεις γιατρών παγκοσμίως, ούτε οι αποφάσεις του υπουργείου Εργασίας και Υγείας και η έτσι προϊσταμένη της διεύθυνσης αναπηρίας και ιατρικής εργασίας Ελένη Σ. Νιαρχάκου αποφάσισε μόνη της αδιαφορώντας για τη  παγκόσμια γνωμάτευση καθώς και για την πιστοποίηση που είναι νόμος ότι η πάθηση του διαβήτη τύπου Ι ΔΕΝ χαρακτηρίζεται χρόνια όπως όλα τα αυτοάνοσα!!!!




Εάν είναι έτσι και είναι όπως δείχνει το έγγραφο, σίγουρα η κυρία Νιαρχάκου μάλλον έχει βρει την θεραπεία της ασθένειας, η ξέρει κάτι παραπάνω και δεν μας το λέει!!! Το κρύβει από τους πάσχοντες! Έχει βρει το θαύμα που θα κάνει την αυτοάνοση χρόνια πάθηση ΜΗ ΧΡΟΝΙΑ;;;;;;;;;;


Όπως και να έχει η σοβαρότερη στην εποχή μας είναι προσόν δεν ξέρω πώς αναλαμβάνουν προϊστάμενοι σε τόσο ευαίσθητους τομείς αλλά καλό θα ήταν να είναι προσεκτικοί σε ότι λένε και γράφουν γιατί θίγουν ευαίσθητες ευπαθείς ομάδες με την ανεπάρκεια τους και την αδιαφορία τους. 

Εκτός και εάν υπάρχει ρατσισμός εναντίον αυτών των ομάδων και προσπαθούν με κάθε τρόπο να τους πληγώσουν πολλά μπορεί να βάλεις με το μυαλό σου.

Λίγη σοβαρότητα κύριες και κύριοι στα άτομα με ειδικές ανάγκες και διορθώστε τις αυθαίρετες χωρίς σοβαρότητα αποφάσεις σας.


Την καταγγελία μας την έκανε διαβητικός τύπου Ι!!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου