Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Δεν του βγαίνει η ακυβερνησία του Τσίπρα και καθυστερεί την ψηφοφορία με δικαιολογίες



Η Βουλή αποφάσισε  να παρατείνει κατά μία ημέρα της συζήτησης για τον εκλογικό νόμο με την δικαιολογία ότι  ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορούσε να βρίσκεται στη Βουλή το βράδυ της Τετάρτης.

Η αλήθεια όμως πρέπει να είναι άλλη και μάλλον η πραγματικότητα, ότι δηλαδή δεν έχουν τελειώσει τα παρακάλια και η παραπλάνηση στις επαφές του Τσίπρα ώστε να βρεθεί το νούμερο 200 που θα στείλει την χώρα σε πλήρη μπάχαλο και ακυβερνησία και θέλει έτσι λίγο χρόνο ακόμα απαξιώνοντας την βουλή.

Η ακυβερνησία είναι η χαριστική βολή στην χώρα μας και ο Τσίπρας το γνωρίζει πάρα πολύ καλά, όπως γνωρίζει κιόλας ότι θα αντιμετωπίσει τις ευθύνες του για τα όσα έχει κάνει ο ίδιος και η κυβέρνηση του έτσι κάνει τα πάντα για να γλιτώσει, αδιαφορώντας όπως κάνει εδώ και ενάμιση χρόνο για τις συνέπειες των πράξεων του. 

Για το θέμα έκανε παρέμβαση στην ολομέλεια της Βουλής ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, Κώστας Τσιάριας.

Ο κ. Τσιάρας έκανε λόγο για υποβάθμιση του κοινοβουλίου και απαξίωση των Θεσμών «λόγω της αυθαίρετης απόφασης της Βουλής» να μεταθέσει κατά μία ημέρα την ψηφοφορία επειδή, σύμφωνα με τα όσα είπε, δεν μπορούσε να βρεθεί ο πρωθυπουργός στη Βουλή το βράδυ της Τετάρτης.

«Θα πρέπει ο πρωθυπουργός να προσαρμόζει το πρόγραμμά του στις ανάγκες της Βουλής και όχι η Βουλή να προσαρμόζεται στις ανάγκες και τα ''μπορώ και δεν μπορώ'' του πρωθυπουργού», τόνισε ο κ. Τσιάρας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου