Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Τρέμει τυχόν εξεταστική ο Τσίπρας και τα στελέχη του



Τρέμει τυχόν  εξεταστική για το Plan X του Βαρουφάκη ο Τσίπρας και δεν πρόκειται να την κάνει δεκτή με κανένα τρόπο όσο είναι κυβέρνηση ο ίδιος.

Η συζήτηση και οι αντιπαραθέσεις έχουν ξεκινήσει στην βουλή και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν ζητήσει να μιλήσουν στο βήμα ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν πριν να γίνουν κυβέρνηση και αρχίζουν να εκτοξεύουν ασύστολα ψέματα τα οποία δεν έχουν καμία βάση και καμία αλήθεια.

Ένα παράδειγμα που δείχνει το πόσο τραγικοί είναι στην κυβέρνηση είναι ο Μπαλαούρας που κλήθηκε να μιλήσει στο βήμα λέγοντας : «Κοίτα ποιος μιλάει» και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για τακτικισμούς και αποπροσανατολιστικές κινήσεις. «Το παραμύθι σας δεν έχει πια δράκο, μιλάτε για «plan Β», ναι, και «plan B» θα φτιάχναμε και «Χ», είπε

 Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Μπαλαούρα ότι ίσως θα έπρεπε να είχαμε επιβάλλει νωρίτερα τα capital controls, αλλά και ότι έχουν δημιουργηθεί 200.000 νέες θέσεις εργασίας, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ 20ετίας.  

Σε αυτήν την παράλληλη διάσταση και στο ψέμα ζουν και κινούνται τα στελέχη του Σύριζα δυστυχώς, τρέμοντας την εξεταστική για τα όσα έχουν διαπράξει και κάνοντας καθημερινά μεγάλο κακό στην χώρα και τους πολίτες.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου