Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Δίωρο νυχτερινό μπλακ άουτ στην μισή Αθήνα



Αποκαταστάθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης η βλάβη που προκλήθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας σε υποσταθμό της ΔΕΗ στην Καλλιθέα και είχε ως αποτέλεσμα να βυθιστεί στο σκοτάδι σχεδόν η μισή Αθήνα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βλάβη προκλήθηκε όταν «έσκασε» υπόγειο καλώδιο υψηλής τάσης σε υποσταθμό του κέντρου διανομής στην Καλλιθέα. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην ΔΕΗ και ξεκίνησαν οι εργασίες εντοπισμού και αποκατάστασης της ζημιάς. 

Ωστόσο, η ξαφνική διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος προκάλεσε μεγάλα προβλήματα σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας. Δεκάδες κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική για απεγκλωβισμούς σε ανελκυστήρες, ενώ στους δρόμους επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο, αφού τα περισσότερα φανάρια τέθηκαν εκτός λειτουργίας.

Ορισμένες από τις περιοχές που έμειναν χωρίς ρεύμα ήταν: Ταύρος, Καλλιθέα, Νίκαια, Κορυδαλλός, Παλαιό Φάληρο, Σαλαμίνα, Μοσχάτο, Αμφιάλη, Πέραμα, Κάτω Πετράλωνα, Κεραμικός, Νεάπολη Νίκαιας, Άνω Λιόσια, Ταμπούρια, Τερψιθέα, Άγιος Νικόλαος, Δραπετσώνα, Καλλίπολη , Πλατεία Καρπάθου, Πλατεία Σερφιώτου, Χαϊδάρι, Μανιάτικα, Καστέλα, Άλιμος, Ηλιούπολη, Νέα Σμύρνη, Νέο Φάληρο.

Η βλάβη αποκαταστάθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη.


Πηγή : tanea.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου