Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Στο έλεος των αλληλέγγυων και των αντιεξουσιαστών η χώρα και τα πανεπιστήμια!



Έχουν αρχίσει οι φθορές και οι καταστροφές στους χώρους του ΑΠΘ από αντιεξουσιαστές, αλληλέγγυους και λαθρομετανάστες που κάνουν πάρτι σε βάρος των πρυτανικών αρχών, των φοιτητών και των πολιτών που θα πρέπει να πληρώσουν μετά την ανικανότητα του κράτους να προφυλάξει τα πανεπιστήμια.

Αντιεξουσιαστές με αλληλέγγυους έσπασαν την πόρτα και έκαναν κατάληψη στην Νομική για να χρησιμοποιήσουν τους χώρους της για κατασκήνωση του No Border.

Είναι τέτοιο το θράσος αυτών των κακοποιών που ψάχνουν και ζητάνε τα κλειδιά των αιθουσών της Νομικής για να τις χρησιμοποιήσουν για εκδηλώσεις.

 Η πρυτανεία του πανεπιστημίου  εξέφρασε την αντίθεση της και κλείδωσε σχολές και βιβλιοθήκες, ώστε να αποφευχθούν οι φθορές οι αντιεξουσιαστές και αλληλέγγυοι όμως δεν βρίσκουν εμπόδια μπροστά στην κλειδαριά σπάνε τις πόρτες και όλα καλά.

Οι αστυνομικές δυνάμεις, έχουν εντολή να παρακολουθούν διακριτικά τη δράση των αντιεξουσιαστών ομάδων καθώς και η εισαγγελία μέχρι να μην μείνει τίποτα όρθιο μήπως φιλοτιμηθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και δώσει εντολή εκκένωσης και προστασίας του ΑΠΘ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου