Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Τους γάζωσαν ενώ άκουγαν μουσική - Χαροπαλεύουν 3 νεαροί


Με σοβαρά τραύματα νοσηλεύονται τρεις νεαροί που δέχτηκαν τρομακτική επίθεση με πάνω από 30 σφαίρες ενώ άκουγαν μουσική στο αυτοκίνητο.

Το σοκαριστικό περιστατικό καταγράφηκε στο Facebook Live, με τους πυροβολισμούς που πέφτουν βροχή να ακούγονται καθαρά στο βίντεο. Ήταν η στιγμή που ο TJ Williams έκανε live streaming βίντεο ενώ άκουγε μουσική με τους φίλους του στο Norfolk, στη Βιρτζίνια.

Ενώ ακούγονται οι πυροβολισμοί, του έπεσε το κινητό από τα χέρια και φαίνονται τα θραύσματα από τα σπασμένα παράθυρα. Ο θόρυβος από τις σφαίρες που χτυπούν το αυτοκίνητο διαρκεί περίπου 20 δευτερόλεπτα, ενώ μετά τους πυροβολισμούς κάτοικοι της περιοχής σπεύδουν να βοηθήσουν τους τραυματίες.

"Δώσε μου το χέρι σου. Μείνε χαλαρός. Σε κρατάω. Μείνε χαλαρός", ακούγεται να λέει κάποιος. Οι διασώστες έφτασαν λίγο αργότερα και μετέφεραν τους τραυματίες στο Sentara Norfolk General Hospital. Το Facebook Live συνέχισε να μεταδίδει ζωντανά για πάνω από μία ώρα μετά το περιστατικό, με τους αστυνομικούς να ερευνούν το αιματηρό περιστατικό.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου