Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

14 μήνες φυλάκιση με αναστολή στον γιο του Σκουρλέτη



Καταδικάστηκε από το Β' Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο ο γιος του Πάνου Σκουρλέτη και τρία ακόμα άτομα για τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι την περασμένη εβδομάδα.

Το Δικαστήριο επέβαλε σε κάθε ένα κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης 14 ετών με τριετή αναστολή.

Ειδικότερα οι τέσσερις κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης και της άρνησης δακτυλοσκόπησης, ενώ απαλλάχτηκαν από τις κατηγορίες της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών και της διακεκριμένης φθοράς.

Η πρόταση του εισαγγελέα ήταν σύμφωνη με την απόφαση του δικαστηρίου. Οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Ειδικότερα ο γιος του υπουργού τόνισε ότι έκαναν δημόσια παρέμβαση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, με αφορμή πρόσφατη εξόρμησή τους (σ.σ. μελών της ΧΑ) που μοίραζαν το υλικό τους, το οποίο περιέχει ρατσιστικά σχόλια.

Επίσης πρόσθεσε ότι δεν κρατούσε τίποτα στα χέρια και δεν χτύπησε κανέναν.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κατέθεσαν τέσσερις αστυνομικοί. Σημειώνεται πως ο γιος του υπουργού και ένας ακόμα κατηγορούμενος τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.


Πηγή : Κέρδος on line


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου