Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Εν ψυχρώ δολοφονία σε ζωντανή μετάδοση από το Facebook



Ένας άνδρας στο Σικάγο δολοφονήθηκε από αγνώστους που τον πυροβόλησαν κατά τη διάρκεια ενός βίντεο που μεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο Αντόνιο Πέρκινς, ηλικίας 28 ετών, βρέθηκε δολοφονημένος την Τετάρτη το βράδυ σε ένα οικόπεδο έχοντας δεχθεί πυροβολισμούς στο λαιμό και το κεφάλι στο δυτικό Σικάγο, γνωστοποίησε η αστυνομικός Λάουρα Αμεζάγκα.

Ο Πέρκινς διακομίστηκε σε ένα νοσοκομείο όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του. Η αστυνομία αναγνώρισε σήμερα τον άνδρα που εμφανίστηκε στο βίντεο ως τον Πέρκινς, ο οποίος ήταν μέλος συμμορίας.

Στο βίντεο της υπηρεσίας Facebook Live διακρίνεται το θύμα, ενώ καταγράφει ο ίδιος τις εικόνες, μαζί με άλλους ανθρώπους σε μια γειτονιά προτού κάποιος ανοίξει πυρ. Το τηλέφωνο που κρατά ο 28χρονος του πέφτει από τα χέρια για να καταλήξει στο γρασίδι που έχει γεμίσει αίματα προτού η εικόνα διακοπεί. Το τηλέφωνο συνεχίζει να καταγράφει τους ήχους: περαστικοί ουρλιάζουν και κλαίνε.

Το βίντεο δεν έχει αποσυρθεί από τον ιστότοπο και περιλαμβάνει μια προειδοποίηση προς τους χρήστες για τις σκληρές εικόνες που θα παρακολουθήσουν η εκπρόσωπος τύπου από το Facebook επιβεβαίωσε ότι το βίντεο δεν έχει αποσυρθεί υποστηρίζοντας ότι δεν παραβιάζει την πολιτική της εταιρείας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου