Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Μαύρη επέτειος σήμερα και ποιος ξεχνάει τις δηλώσεις του Νίκου Παππά.


Κώστας Βουκελάτος

Μαύρη επέτειος σήμερα για την χώρα και την οικονομία της μετά τα capital controls που επέβαλε η ανίκανη πολιτική ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τα οποία ήρθαν τελικά για να μείνουν.

Όλοι ξέρουμε τι έγινε και πώς μας έχει επηρεάσει αλλά θέλω να θυμηθούμε τον τιμητή σήμερα των πάντων και καθεστωτικό Νίκο Παππά το νούμερο 2 του Μαξίμου τι έλεγε, πώς παραπλανούσε και πώς αντιμετώπιζε αυτή την οικονομική καταστροφή που έχει τεράστιες συνέπειες για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Πάμε λοιπόν : 

Νίκος Παππάς για capital controls: H κατάσταση θα εξομαλυνθεί μέχρι την Τρίτη μετά το δημοψήφισμα!

Την νύχτα πριν την  επιβολή τους είπε : 

"Υπάρχει μια πρόταση των θεσμών στο τραπέζι, η οποία είναι ασύμβατη με τη λαϊκή εντολή και το ομαλό μέλλον της Ελλάδας προς την ανάπτυξη. Συνεπώς νομίζω, ότι είναι μια πολύ καλή νύχτα σήμερα και θα ξημερώσει μια πολύ όμορφη ημέρα για τον ελληνικό λαό. Σε λίγες ημέρες ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει με ψυχραιμία εάν αυτή η πρόταση μπορεί να γινει αποδεκτή". 

Η αθλιότητα και η έλλειψη σοβαρότητας σε όλο της μεγαλείο on camera :



Στις 29 Ιουνίου ημέρα Δευτέρα, μετά την επιβολή της τραπεζικής αργίας και πάλι ο Νίκος Παππάς χωρίς καμία σοβαρότητα έκανε δηλώσεις στο Mega και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η κατάσταση στις τράπεζες θα έχει εξομαλυνθεί μέχρι την Τρίτη μετά το δημοψήφισμα!

"Ο λαός μας με υποδειγματική ψυχραιμία αντιμετωπίζει το πρόβλημα που προέκυψε, πρόβλημα που κάποιοι επέλεξαν να προκαλέσουν. Είμαστε βέβαιοι ότι η κατάσταση θα έχει εξομαλυνθεί μέχρι την Τρίτη μετά το δημοψήφισμα".

Ο κ. Παππάς δήλωσε ότι ένα "όχι" την ερχόμενη Κυριακή θα συμβάλει ώστε να έχουμε καλύτερη συμφωνία αλλά αρνήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα τι θα γίνει αν συμβεί το αντίθετο και η κυβέρνηση... πέσει στα βράχια.

Για την συμφωνία με τους δανειστές είχε πει: "Το υπουργικό συμβούλιο δεν εξελέγη για να εφαρμόσει μνημόνια".

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων τι θα κάνει η κυβέρνηση εάν ο λαός πει "ναι", τόνισε πως σε μια τέτοια περίπτωση ο λαός "θα έχει πει ναι σε ένα μνημόνιο τρις χειρότερο από εκείνα που έχουν εφαρμοστεί" και σημείωσε: "Υπήρχαν υπουργοί που ήταν σοσιαλιστές, μετά έγιναν εκσυγχρονιστές και μετά μνημονιακοί. Εμείς δεν είμαστε αυτής της παράδοσης. Το υπουργικό συμβούλιο δεν εξελέγη για να εφαρμόσει μνημόνια".


Για να θυμόμαστε με ποιους έχουμε να κάνουμε, ακόμα δυστυχώς επειδή κάποιοι εξαπατημένοι και παραπλανημένοι ψήφισαν κακός έναν άνθρωπο και ένα κόμμα που δεν έπρεπε ούτε έξω από το Μαξίμου να περνάει.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου