Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΝΔ: «Είναι ειρωνικό ο κ. Τσίπρας να μιλάει για δίκαιη ανάπτυξη»



Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης περιόδευσε σήμερα στο δήμο Αχαρνών, προκειμένου να ακούσει από κοντά τους πολίτες, αλλά και τοπικούς φορείς.  

Στο ξεκίνημα της περιοδείας του, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αχαρνών και ενημερώθηκε για θέματα ασφάλειας της περιοχής. Στη συνέχεια, μετέβη στο Δήμο Αχαρνών, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Γιάννη Κασσαβό και ακολούθως συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη με το Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και με τοπικούς φορείς.

Ο κ. Μητσοτάκης, αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος – και ιδιαίτερα για την εγκληματικότητα – ξεκαθάρισε ότι βασική προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία είναι η ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών. Αναφερόμενος στην υψηλή ανεργία που μαστίζει την περιοχή, τόνισε ότι ο Δήμος Αχαρνών έχει πολλούς μακροχρόνια ανέργους και σημείωσε πως «η ανάπτυξη, οι επενδύσεις και οι θέσεις εργασίας δεν έρχονται με προκαταβολές φόρων και υψηλή φορολογία». «Την ώρα που ο κ. Τσίπρας μιλάει για τη “δίκαιη ανάπτυξη”, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, εγώ είμαι εδώ, στο Μενίδι, για να μιλήσω για δουλειές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης και κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι η πολιτική που ακολουθεί είναι αδιέξοδη. Επανέλαβε «πως η Νέα Δημοκρατία θέλει να συνάψει μια συμφωνία αλήθειας με τους πολίτες» και πρόσθεσε ότι «σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα που άλλα έλεγε προεκλογικά και άλλα τελικά έκανε, εμείς δεν υποσχόμαστε ό,τι δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε.

Εμείς θα διανύσουμε έναν τελείως διαφορετικό δρόμο». Επίσης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στην εγκατάλειψη των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και υπογράμμισε την ανάγκη άμεσης αξιοποίησής τους, καθώς όπως είπε «οι Αχαρναί είναι ένας Δήμος με νεολαία, για την οποία θα έπρεπε να υπάρχουν τουλάχιστον οι στοιχειώδεις αθλητικές εγκαταστάσεις». Κλείνοντας την περιοδεία του, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το κέντρο και εμπορικούς δρόμους της πόλης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες. Μετά το τέλος της περιοδείας του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Επισκέφθηκα σήμερα τον Δήμο Αχαρνών. Είχα την ευκαιρία να συζητήσω με το Δήμαρχο και με πολίτες τα πολλά και μεγάλα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζει ο μεγαλύτερος Δήμος της Περιφέρειας Αττικής. Προβλήματα που έχουν να κάνουν με την εγκληματικότητα και φυσικά την υψηλή ανεργία. Είναι τουλάχιστον ειρωνικό, σήμερα, ο πρωθυπουργός να μιλάει για “δίκαιη ανάπτυξη”, τη στιγμή που η πραγματική οικονομία και η κοινωνία μαστίζονται με τόσο μεγάλη ένταση. Η υπερφορολόγηση οδηγεί στην αύξηση της ανεργίας και δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής σε καμία προοπτική ανάπτυξης με την πολιτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση. Η υψηλή εγκληματικότητα δημιουργεί αισθήματα ανασφάλειας στους πολίτες. Με αποτέλεσμα, δυστυχώς, οι πολίτες εδώ στο Δήμο Αχαρνών να αισθάνονται κάθε μέρα τη ζωή τους να υποβαθμίζεται»




Πηγή : insider.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου