Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΙΝΗ



Γράφει η Χαριτίνη Δημητρίου

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ 
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ
ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ .
Enoch Powell .

Αγαπημένοι μου ! Τι καύσωνας ! Τι ζέστη είναι αυτή που έχουμε στην Ελλάδα μας !
Ο καύσωνας θα περάσει που θα πάει ..Ο καύσωνας των φόρων που αρχίζει στο τέλος του Ιουνίου θα συνεχιστεί . Τότε θα γελάσει κάθε πικραμένος ! Δεν θα μας έχει μείνει σταγόνα ιδρώτας από την φοροκαταιγίδα που έρχεται . Που θα κρυφτούμε Οεο ;

Δεν ξέρεις από που να φυλαχθείς , σου έρχεται το ένα μετά το άλλο.
Όσο για τα απόνερα που άφησε το << παραιτηθείτε >> πολύ φασαρία και φόβος των κυβερνώντων για μια ήσυχη συγκεντρωση . Σίγουρα δεν καταφερε να συγκεντρώσει τον όγκο των ανθρώπων , που θα του έδινε την απαραίτητη πολιτική δυναμική !
Για αρκετές ημέρες πολιτικοί και Μ.Μ.Ε είχαν κάνει hashtag στην συγκέντρωση .
Ένα φόβο , ένα τρόμο μη σου πω τον είχαν οι κυβερνώντες , που μετά το αποτέλεσμα άρχισαν οι ειρωνείες και άναψε το twitter !

Ο Κ.Π.Καμμένος μιλησε για τους χλιδάτους της συγκέντρωσης .Μάλιστα ! 
Εσείς που μετακινείστε  με ελικόπτερο τι είναι δεν είναι ..χλιδή ; Α !  Ξέχασα είστε Υπουργος Εθνικής Άμυνας !
Η γνωστή σε όλους μας αττική σύνταξη << τα παιδία παίζει >> είναι ενας τρόπος και αυτός για να αποφύγεις τις ευθύνες , τις δυσκολίες και την δημιουργία !
Μπράβο σας λοιπόν για τα δάκρυα και την θυματοποίηση !
Ο λαός μας αγαπάει τα θύματα και τα παιδιά . Όμως αν του ..γυρίσει το μάτι και δει ότι δεν πάει άλλο τότε << Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος >>
Προς το παρόν μας δέρνουν από παντού οι κυβερνώντες .
Τους αναρχικούς που έκαψαν ενα  λεωφορείο και ενα τρόλεϊ στην Πατησίων δεν είδα να γίνει κάτι ..Α ! Ναι καλέ θα απαγορεύσουν τα Σαββατοκύρικα να περνούν απο την Πατησίων τρόλεϊ και λεωφορεία . Για να μην νευριάσουν πάλι τα ..παιδιά και τα κάψουν ! Ξανά Μπράβο σας είσαστε υπέροχοι !
Φυσικά δεν θα παραλείψω να πω για το δώρο του Πρωθυπουργου στον Γ. Γ. του ΟΗΕ τον  Κ . Μπαν Κι-Μουν  που ήταν .Έκπληξη ! Ενα σωσίβιο και του είπε είναι εργαλείο ζωής ! Παγωτό έμεινε Ο Γ. Γ.του ΟΗΕ ! Πάλι ρεζίλι γίναμε !
Πόσα σωσίβια θέλει ο Ελληνικός λαό Αλέξη από την θάλασσα των φόρων που τον πέταξες για ..99 χρόνια ; Έλα καλέ ..εμείς δεν θέλουμε τίποτα γι αυτό δεν μας έδωσαν ! Είμαστε νουτικός λαός ..
Τώρα όσο για τα καλύτερα σας τα άφησα για το τέλος ..
Είχαμε την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών για την αλλαγή του εκλογικού νόμου που φυσικά δεν τα βρήκαν . Τώρα ψάχνουν να αλλάξουν το νόμο μήπως και χάσουν στις εκλογές οι κυβερνώντες . Οι συναντήσεις θα συνεχισθούν ψάχνοντας και σε μικρότερα κόμματα για ψήφο !
Οι λιμενεργάτες συνεχίζουν την απεργία γιατί δεν τα βρήκαν με τον Υ.Ναυτιλίας .
Η κομισιόν  ρωτάει τι κάναμε για την εγκατάσταση των λαθρομεταναστών ;
Το πιο ωραίο θα γινει τον Σεπτεμβριο που θα μας στείλουν πίσω όσους μπήκαν λαθραία..Δηλαδή..Σχεδόν όλοι ! Μας τους στέλνουν πακέτο πίσω ..Το καταλάβατε ;
Με λίγα λόγια την χάσαμε την μπάλα ! Ας καθήσουμε ακόμα πιο αναπαυτικά στον καναπέ μας . Εαν βγει η Αγγλία απο την Ε.Ε τότε θα γίνει το έλα να δεις στην Ευρώπη ..
Τι μας περιμένει θα δείξει ..
Αλλά χαριτολογώντας πάντα λέω ότι ο Κ.Πολλακις ( ι ) μας το είπε ο ίδιος , τα έβαλε με το δικαστικό σώμα , και συγκεκριμένα  είπε μετά με το παραδικαστικό κύκλωμα .
Φυσικα έγινε των δικαστών και των δηλώσεων ! 
Αυτό το ξέρουμε ..Χρόνια τίποτα δεν γίνεται ! 
Τελευταία ο Κ.Πολλακις όλο και κάτι λέει , πότε μαντινάδες , πότε τραγούδια  ....Μήπως για να γίνει ντόρος και ξεχάσουμε για λίγο τι συμβαίνει ;
Το ωραιότερο όλων ήταν η ομιλία το Α.Τσίπρα στο Μουσείο της Ακρόπολης  μίλησε για ανάπτυξη , απέναντι φαίνεται το Καλλιμάρμαρο που έγινε μια εξαιρετική συναυλία του Σ.Ξαρχάκου με σπουδαίους καλλιτέχνες για καλό σκοπό .
Η ανάπτυξη εκείνη την στηγμή κατέβηκε από την Ακρόπολη !
Γελάω , κλαίω δεν ξέρω κάτι τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα , κάτι ο καύσωνας θέλω να ..φύγω..Κλείνοντας θα πω:
Βρισκόμαστε σε ενα σημείο πολιτικό που ο καθένας λέει και κάνει ότι θέλει .
Φοβάμαι ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές !
Προς το παρόν τους χαζεύμε !
Ας αναρωτηθούμε ως πότε θα εξαντλούν την υπομονή και την νοημοσύνη μας !

Είδαμε , ακούσαμε , κουτσομπολεύουμε !
Κοντοχωριανοί μου ! Τα σταρουμπάκια πήραν αεροπλάνα   και πλοία και έφυγαν για τα νησιά . 
Γιορτάσανε  τα σταρουμπάκια και την Γιορτή του Πατέρα ! Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δυκτύωσης πήραν φωτιά !
Ετοιμάζονται για τις διακοπές τους και για τα συμβόλαια της νέας σεζόν .
Θα τα δούμε και θα τα πούμε ! 
Έτσι λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους για  το ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ για την τελευταία εκπομπή  από την Σύρο , έγινε ο κακός χαμός στο << Ε >> ! Ο λόγος ήθελαν ...να πάει και ο Μ.Φουρθιώτης συμπαρουσιαστής με την Ρούλα ! Ω ! Βρε φίλε ! Άστραψε και βρόντηξε στο κανάλι ! Ακούστηκαν φωνές ..Ότι δεν έχουν πληρωθεί συνεργάτες της Ρούλας  , ότι ο λόγος που έφυγε ο Β.Περρής ήταν και αυτός ! Η Ρούλα πήρε την τσαντούλα της και έφυγε ! Έτσι τελείωσε το << Ε >> για την Ρ.Κορομηλά ! Τώρα τι θα γίνει , τι θα ακούσουμε ...
Αυτοί πάντα βρίσκουν τον τρόπο να περνάνε σούπερ ! 
Ας το κάνουμε και εμείς αυτο ! ..

Το tip της Εβδομάδας !
Είπαμε το καλοκαίρι είναι πια γεγονός !
Αφήστε ότι σας πόνεσε τον χειμώνα που πέρασε !
Εσείς να κοιτάξετε παρα πάνω τον ευαστό σας ! Για να είσαστε καλά για αυτούς που το αξίζουν ! Και μην ξεχνάτε η ζωή μας είναι στιγμές ευτυχίας !
Αυτά και άλλα χαριτωμένα την 
Άλλη Εβδομάδα με την Χαριτίνη !


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου