Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΝΔ για Τσίπρα: Είναι ο πολιτικός του ψέματος και της αναξιοπιστίας



Δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό ως τον πολιτικό του ψέματος και της αναξιοπιστίας.

Η Συγγρού κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ότι με το “αχρείαστο και διχαστικό δημοψήφισμα” του περασμένου καλοκαιριού “οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού”, ότι “συγκυβερνά με τον υμνητή του Φάρατζ” και ότι συμπεριφέρεται με ανευθυνότητα και ιδιοτέλεια “με το βλέμμα στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και όχι στους Έλληνες και την Ελλάδα”.

Απαντώντας στην αναφορά του πρωθυπουργού για την αλλαγή του εκλογικού νόμου και την καθιέρωση της απλής αναλογικής, η ΝΔ σημειώνει ότι με αυτό το εκλογικό σύστημα “οδηγεί τη χώρα στην ακυβερνησία, προσθέτοντας προβλήματα σε μια πολύ δύσκολη καμπή”.

Σχολιάζει, δε, η Συγγρού ότι ο Αλέξης Τσίπρας “κατά τα άλλα, υιοθετεί στα λόγια και με μεγάλη καθυστέρηση τους στόχους του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για το πρωτογενές πλεόνασμα και την αντιμετώπιση της ανεργίας. Μόνο που δεν μπορεί να τους υλοποιήσει, γιατί εκείνος πιστεύει δογματικά στην υπερφορολόγηση και όχι στις μεταρρυθμίσεις” για να καταλήξει πως “ευτυχώς οι Έλληνες τον έχουν καταλάβει”.



Πηγή : megatv.com


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου