Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Μετά το κράξιμο τα μάζεψαν για τους τάφους των Βενιζέλων



Δεν έχουν αίσθηση των όσων κάνουν και για τις επιπτώσεις που θα έχουν!! Νομοθετούν ασύστολα και μόλις δουν ότι τους την "πέφτουν" και ακούν τα εξ αμάξης τότε βγαίνουν κατηγορούν και τα μαζεύουν. 

Διαβάζουμε στα haniotika-nea.gr

Επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ των “Χ.Ν.” για τους Τάφους των Βενιζέλων το υπουργείο Οικονομίας, το οποία επέλεξε να απαντήσει μέσω “κύκλων” του σε ανυπόγραφο άρθρο του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου.

Στο συγκεκριμένο άρθρο το υπουργείο του Γιώργου Σταθάκη επιβεβαιώνει ότι δεν έχει γίνει η μετεγγραφή του ακινήτου από τον ΕΟΤ στο Δήμο Χανίων. Παράλληλα ο Χανιώτης υπουργός επιχειρεί να ανατρέψει την πραγματικότητα, διαστρεβλώνοντας την είδηση προφανώς στην αγωνία του να μην “χρεωθεί” τη γκάφα ολκής στην οποία υπέπεσε. 

Τηρώντας την παράδοση που θέλει τους Χανιώτες υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ να βλέπουν εχθρούς παντού, στο ανυπόγραφο άρθρο του ΑΠΕ – ΜΠΕ αναφέρονται τα εξής:

«Άνθρακες ο θησαυρός αποδεικνύεται για την εφημερίδα “Χανιώτικα Νέα” και όσα μέσα ενημέρωσης αναπαράγουν την είδηση, η δήθεν παραχώρηση στην ΕΤΑΔ για ιδιωτικοποίηση της έκτασης στην οποία βρίσκονται οι Τάφοι των Βενιζέλων στα Χανιά, αναφέρουν στο ΑΠΕ- ΜΠΕ κύκλοι του υπουργείου Οικονομίας.

Όπως αποδεικνύει σειρά εγγράφων, η έκταση έχει παραχωρηθεί στον Δήμο Χανίων από το 2014, όμως οι Δημοτικές Αρχές έχουν καθυστερήσει τη μετεγγραφή του ακινήτου. Για άλλη μια φορά οι κατασκευαστές “ειδήσεων” που στοχεύουν στη δημιουργία εντυπώσεων με ψεύδη στο βωμό του μικροπολιτικού οφέλους καλούνται να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό, αναφέρουν οι ίδιες πηγές».

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ;
Αυτός που μένει να λογοδοτήσει στον Ελληνικό λαό είναι ο Χανιώτης υπουργός που προφανώς μέσα στις χιλιάδες σελίδες των μέτρων που ψήφισε δεν πρόσεξε – και – τη λεπτομέρεια για τους Τάφους των Βενιζέλων.

Μικροπολιτική κάνουν σε κάθε περίπτωση κ. Σταθάκη όσοι υπόσχονταν ότι δεν θα ξεπουλήσουν το αεροδρόμιο Χανίων, όσοι υπόσχονταν ότι θα καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ. Διότι στα “Χανιώτικα νέα” όπως καλά γνωρίζετε αναδεικνύουμε τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας. Κι ένα τέτοιο είναι και οι Τάφοι των Βενιζέλων.

Για να σας το θέσουμε λοιπόν απλά, αν δέν έχει γίνει η μετεγγραφή του ακινήτου στον Δήμο Χανίων όπως παραδέχονται οι “κύκλοι” σας, τότε προφανώς είναι στην κατοχή του ΕΟΤ. Άρα αφού εκχωρούνται τα ακίνητα του ΕΟΤ στο Υπερταμείο, εκχωρούνται και οι Τάφοι των Βενιζέλων; Αυτό το ερώτημα θέσαμε κι εσείς υπεκφεύγετε να απαντήσετε, με προκλητικό μάλιστα τρόπο. 


Y.Γ.
Λίγη ώρα αργότερα από την πρώτη ανάρτηση της είδησης, το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, άλλαξε την αναφορά σε “κύκλους” του υπουργείου, παρουσιάζοντας το κείμενο ως δήλωση του Γιώργου Σταθάκη. Χωρίς να εκδόσει “ορθή επανάληψη”.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου