Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Ξεκίνησε η διαδικασία επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ




Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμανε την έναρξη της διαδικασίας για την διοργάνωση του συνεδρίου επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14 – 16 Οκτωβρίου 2016 και θα συμπέσει με την συμπλήρωση 42 ετών από την ίδρυση της οργάνωσης που έγινε στις 17 Οκτωβρίου του 1974.

Η επταμελής επιτροπή αποτελείται από τους Νίκο Σωτηρόπουλο, Κατερίνα Οικονόμου, Γιάννη Δελακουρίδη, Βασίλη Τσιατσιάμη, Πάρι Σκιαδόπουλο, Άκη Θεοχάρη και Δήμητρα Λυγούρα και στόχος είναι να οργανωθεί ένα συνέδριο με άλλη πολιτική φιλοσοφία και λογική από αυτήν που επικρατούσε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα με τα μέλη της Διοικούσας που δεν δικαιούνται να θέσουν υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και δήλωσε: «Σήμερα ξεκινάμε την επανίδρυση της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε από την αρχή μια σύγχρονη, ανοιχτή, δημοκρατική, ευρωπαϊκή πολιτική Νεολαία». 

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. απηύθυνε κάλεσμα σε όλες τις νέες και όλους τους νέους της Ελλάδας, είτε ζουν εδώ είτε στο εξωτερικό, να έρθουν μαζί με το κόμμα σε αυτό το νέο ξεκίνημα, ώστε να γίνει πράξη το άνοιγμα στη νέα γενιά. «Οι νέοι που βλέπουν άλλους να αποφασίζουν για αυτούς χωρίς αυτούς, που νιώθουν ότι η Ελλάδα δεν αξιοποιεί το ταλέντο τους και δεν επενδύει στο μέλλον τους, οι νέοι που θέλουν να αλλάξουν την πολιτική, πρέπει τώρα να βγουν μπροστά»,  τώρα είναι η στιγμή για κάθε νέο που εμπνέεται από τις αξίες της ελευθερίας και της αλληλεγγύης, που πιστεύει στην αξία της Δημοκρατίας, να αποδείξει ότι η νέα γενιά δεν είναι απαθής, αλλά σηκώνεται από τον καναπέ και μπαίνει στην πολιτική για να αλλάξει πράγματα. 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου