Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Οι γιατροί στο ΕΣΥ παραιτούνται λόγω εξάντλησης!




To cretapost αποκάλυψε την παραίτηση 3 ειδικευόμενων γιατρών στο Βενιζέλειο» νοσοκομείο εξαιτίας της εξάντλησης από τις συνεχείς εφημερίες… Θα γινόταν κάποτε και αυτό!

Πρόκειται για τρεις ειδικευόμενους ορθοπεδικός που υπέβαλαν την παραίτησή τους στην διοίκηση του νοσοκομείου καθώς δεν άντεχαν άλλο τους εξωντωτικούς ρυθμούς εργασίας που τους επιβλήθηκαν.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του cretapost, ένας από τους τρεις γιατρούς τις προηγούμενες ημέρες αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας εξαιτίας του συνεχούς άγχους.

«Εδώ και καιρό έχουμε αναφερθεί στο  πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί στο Βενιζέλειο καθώς δεν συμπληρώνονται οι εφημερίες. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι όταν την προηγούμενη βδομάδα έφυγε ένας τέταρτος ειδικευόμενος με τους τρεις που παραιτήθηκαν σήμερα να καλούνται να καλύψουν και αυτό το κενό», αναφέρει στο cretapost, ο πρόεδρος των γιατρών του ΕΣΥ νομού Ηρακλείου, Γιώργος Κωστάκης.

Και συνεχίζει:

«Ο διευθυντής της Ορθοπεδικής την περασμένη βδομάδα είχε στείλει έγγραφο προς την διοίκηση του νοσοκομείου αλλά και την Ιατρική Υπηρεσία θέτοντας το πρόβλημα με τις εφημερίες και καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις για να καλυφθούν τα κενά. Δυστυχώς όμως δεν έγινε τίποτα και τώρα – την τελευταία στιγμή – ψάχνονται οι λύσεις».


Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Πηγή : iatropedia.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου