Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Νεκρός ο άνδρας, που πυροβολήθηκε στα Εξάρχεια



Δύο άνδρες σε μοτοσικλέτα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πυροβόλησαν τρεις φορές έναν άνδρα στην οδό Θεμιστοκλέους - Κατέληξε το θύμα της επίθεσης

Ένας νεκρός ήταν το αποτέλεσμα του άγριου σκηνικού με πυροβολισμούς το πρωί της Τριτης στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ήταν λίγο μετά τις 11:30 το πρωί όταν η αστυνομία ειδοποίηθηκε για περιστατικό με πυροβολισμούς και έναν άνδρα βαρύτατα τραυματισμένο στην οδό Θεμιστοκλέους 88.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν τον άνδρα αιμόφυρτο. Άμεσα ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στους αστυνομικούς οι δράστες ήταν δύο, επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους είτε με κράνος είτε με κουκουλες. Οι εκτελεστές, κατά τις ίδιες μαρτυρίες, πυροβόλησαν τρεις φορές τον πεζό άνδρα στο λαιμό και το κεφάλι.

Αστυνομικές πηγές μιλούν για υποθεση εμπορίας ναρκωτικών καθώς ο ανδρας, ο οποίος κατά τις πληροφοριες τους ήταν αραβικής καταγωγής, ήταν γνωστός στις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών

Μέχρι στιγμής οι έρευνες των αστυνομικών που έχουν κυκλώσει τα Εξάρχεια δεν έχουν κάποιο αποτέλεσμα για τη σύλληψή των δραστών.




Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου