Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Κωνσταντοπούλου: Την διαμαρτυρία φοβούνται μόνο οι έκπτωτες κυβερνήσεις



Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα -  «Υπήρξε αριστοτεχνική εξαπάτηση και σε εμένα αλλά στο λαό»

«Κακούργημα» συνιστά η εκποίηση του Ελληνικού, σύμφωνα με την επικεφαλής της «Πλεύση Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, τονίζοντας ότι «το τίμημα είναι άκρως επιζήμιο για το κράτος».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «υπήρξε αριστοτεχνική εξαπάτηση και σε εμένα αλλά στο λαό από τον Τσίπρα, πίστεψε πολύς κόσμος σε αυτά που έλεγε αλλά δυστυχώς δε τα υλοποίησε».

Σχετικά με την επίθεση κυβερνητικών στελεχών κατά της πρωτοβουλίας «Παραιτηθείτε», ανέφερε, μιλώντας, την εκπομπή «Τώρα ότι Συμβαίνει» στο κανάλι «Ε», πως «είναι θλιβερό για κάθε κυβέρνηση να μην ανέχεται την διαμαρτυρία». 

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής δήλωσε πως οι κυβερνήσεις που φοβούνται την διαμαρτυρία είναι κυβερνήσεις έκπτωτες. 

«Είναι προκλητικό αυτό που λέει η κυβέρνηση για το κίνημα και κακώς έγιναν οι δηλώσεις από τον Φίλη», πρόσθεσε.

Η κ.Κωνσταντοπούλου είπε, επίσης, ότι η «Πλεύση Ελευθερίας» θα συμπορευτεί με δυνάμεις που έχουν τον ίδιο σκοπό με το κόμμα, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνουν συζητήσεις με Λαφαζάνη και Βαρουφάκη.

Για το θέμα της δραχμής η κ.Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι κανένα νόμισμα δεν μπορεί να εγγυηθεί την δημοκρατία.«Πρωταρχικός στόχος είναι η αποκατάσταση του πολιτεύματος και κανένα οικονομικό μοντέλο δεν εγγυάται την δημοκρατία» υπογράμμισε η κ.Κωνσταντοπούλου.

Όσο αφορά τον εκλογικό νόμο η κ.Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι «ζούμε σε εποχή κατάλυσης του συντάγματος και της δημοκρατίας,με την δράση των 3 θεσμικών προσώπων,πρόεδρος της δημοκρατίας,πρωθυπουργός και πρόεδρος της βουλής να είναι δράση καθεστωτική και πρέπει να ελεγχθούν και οι τρεις»


Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου