Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Αυτός είναι το κτήνος παιδεραστής με το ποδήλατο



Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 46χρονου Αλβανού, που συνελήφθη στις 2-6-2016 στη Δραπετσώνα κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον: Hajderaj Shpetim του Ahmet και της Sanie, γεννηθέντα στις 12-2-1970 στην Αλβανία. Ο "δράκος" με το ποδήλατο κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή, κλοπή και απείθεια.

Ο 46χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελίες στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς και σε διάφορα Τμήματα Ασφαλείας της Αττικής, σχετικά με τη δράση ενός ατόμου, το οποίο κινούμενο με ποδήλατο, προσέγγιζε ανήλικες και ενεργούσε σε βάρος τους ασελγείς πράξεις.

Σε μία μάλιστα περίπτωση φέρεται να αφαίρεσε από μαθήτρια και το κινητό της τηλέφωνο.


Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου