Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΙΝΗ




Γράφει η Χαριτίνη Δημητρίου

<< Οι ελεύθεροι λαοί 
οφείλουν να μάχονται 
με όλες τους τις δυνάμεις εναντίον 
σ ' όποιον απειλεί την 
Ελευθερία του ,
σ ' όποιον καταπατάει τα εδάφη τους >>
ΗΡΟΔΟΤΟΣ .

Αγαπημένοι μου πάμε να ξεκινήσουμε μ ' ένα ζέσταμα και στην συνέχεια  μ' ενα δυνατό τζόκινγκ , γιατί η πίεση ανεβοκατεβαίνει ασταμάτητα με όσα γίνονται .
Το βλέπω....δεν θα το γλυτώσουμε το έμφραγμα !
Οι κυβερνώντες προσπαθούν να τα βρούνε σε κάποια σημεία με τους δανειστές για να εκταμιευθεί μέρος της δόσης . Πανηγυρίζουν οι κυβερνώντες ! Να δείτε τι πανηγύρια θα κάνουμε εμείς που οσονούπω έρχονται φόροι , φόροι και στα αυτοκίνητα  σύμφωνα με πόσα χιλιομ. κάνεις και τι βενζίνη καταναλώνεις ! Ω ! Ρε γλέντια !
Περιμένουν με τέτοια φοροκαταιγίδα ότι θα μαζέψουν φόρους ;  Φυσικά και ΟΧΙ !
Αλλά ο κόφτης καραδοκεί σαν άλλη λαιμητόμος πάνω από τα κεφάλια μας .
Μα βλέπω όλους ..στην λαιμητόμο !
Μέσα σε όλο αυτό το μπάχαλο μάθαμε ...πόσο αντισυνταγματικό και εγληματικό ( όπως λένε οι περισσότεροι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ο Π.Καμμένος )είναι το υπερμνημόνιο που ψήφισαν . Ότι μας κάνουν ..πλάκα νομίζω το έχουμε όλοι καταλάβει .
Όλοι βλέπουμε ότι η Αριστερά και ο Α.Τσίπρας δεν θα είναι αριστερή παρένθεση ...Αλλά σε παρένθεση μπήκε η Ελλάδα !
Yolo ! Τα καταφέρατε βρε παλικάρια !
Ακούσαμε και από την καραγκούνα Βαγενά οτι ψήφισε το σούπερ μνημόνιο των ...99 χρόνων , γιατί ξερουμε από σκλαβιά  400 χρον.  και θα τα καταφέρουμε !  Ότι εδώ το  τερμάτισε ...δεν χωράει αμφιβολία ..αλλά όταν παίρνεις 7.000 χιλ. το μήνα δεν το..... χαλάς το παίζεις και λίγο Σουλιώτισσα !
Κατά τ' άλλα το πάρτυ των προσλήψεων στο Δημόσιο από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κρατάει γερά . Τώρα ...βρήκανε και 2.500 χιλ.  υπαλλήλους του Δημοσίου με πλαστά πτυχία  .
Αλλά δεν.... θ ' απολυθούν θα γράψουν εξετάσεις ! 
Ξέρεις τι είναι να έχεις 9.50 πλαστό πτυχίο , και να έρχεται ο άλλος με 8 κανονικό και να σου παίρνει την θέση ....Τι να πω...
Βγάλτε γρήγορα μία...λαδόκολα έρχεται ο Φύλης για διαγώνισμα !
Ο Κ.Φύλης που θα καταργήσει τα θρησκευτικά , την προσευχή , τις εικόνες , από τα σχολεία καθώς και τις παρελάσεις ! Καλά...όπου βρεθούν και όπου σταθούν βουλευτές και υπουργοί ακούνε απο τον λαό ....ότι γαλλικό μπορείτε να φανταστείτε !
Τα κωμικοτραγικά συνεχίζονται με τους κυβερνώντες να μας κρατάνε στο κόκκινο !
Είχαμε και άλλο κορυφαίο απο τον Κ.Κυρίτση ...Η κυβερνηση τιμωρεί όσους ψήφισαν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα . Πολύ ωραία έχουμε κυβέρνηση τιμωρό ! 
Πολύ Δημοκρατική απόφαση ! Αλήθεια όσοι ψήφισαν ΟΧΙ τους χαϊδεύετε ;
Ντροπή ! Μόνο που ο Μπαμπινιώτης στην λέξη <<  ντροπή >> πρέπει να γράψει δίπλα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ! Όσο για την Ειδομένη ..έγινε εκκαθάριση και δικαιώθηκε η Κ. Τασία  Χριστοδουλοπούλου κάπου 2.500 χιλ. εξαφανίστηκαν ! 
Όταν τους ...ξαναβρήκαμε έιχαν φτιάξει νέα Ειδομένη κοντά στο Πολύκαστρο !Εκεί γίνεται το έλα να δείς ...χαμός με τους κατοίκους !
Βλέποντας όλα αυτά φταίω εγώ που είμαι καχύποπτη ; Δύο ημέρες πριν έρθει ο Β.Πούτιν εγινε εκκαθάριση Ειδομένης και της σιδηροδρομικής γραμμής !
Τώρα αν θα κάνουμε ταμείο από την επίσκεψη του Β.Πούτιν ..θα δείξει τι θα μας διατάξουν οι λατρεμένοι μας Εταίροι !
Όσο για την συνάντηση Α.Τσίπρα και Ερντογάν στην Τουρκία μας έμεινε η ατάκα του Ερντογάν << που είναι η γραβάτα >> που είπε στον Α.Τσίπρα !
Πάντως παραδέχομαι τον αντικομφορμισμό του...λέει ακόμα όχι στην γραβάτα ...
Είχαμε και τον Γ.Παπανδρέου που εμφανίστηκε σε ομιλία του στην Πάτρα χωρίς μουστάκι ...και θα κατέβει στις εκλογές ! Βρέ που πάμε ! Ο κάθε πικραμένος θέλει καρέκλα !Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος !
Δεν μας φτάνουν τα ατελείωτα πανηγύρια των κυβερνώντων εχουμε και τον Καρανίκα ! Στα Μ.Κ.Δ τα έβαλε με τη Σ.Βούλτεψη και τη Ρ.Μακρή !
Αρνήθηκε να υπηρετήσει με στολή το κράτος . Με 2.000 χιλ.υπηρετεί ευχαρίστως τη << καρδιά >> του κράτους ! Είναι συνεπής αναρχικός ζημειώνει το << κράτος >> .
Αλέξη πες αλήθεια ..Μέσα στις τόσες εκπλήξεις που μας έκανες ήταν και ο Καρανίκας ; Ωω ! Βρε φίλε ! Πόσες ακόμα μας περιμένουν ;
Φοβάμαι ότι ο Καρανίκας δεν θα είναι το τέρμα . Το καραβάνι προχωρά και μαζεύει κάργα ηλίθιους ! Κλείνοντας θα πω :
<< Η εξουσία που όλοι την κυνηγάνε είναι δυσκολομεταχείριστη και κάνει όσους την αγαπούν να παραφρονούν . Μοιάζει με ερωμένες  , που προκαλούν την αγάπη , όμως καταστρέφουν τους εραστές τους .. >> 
ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ .
Είδαμε , ακούσαμε , κουτσομπολεύουμε !
Κοντοχωριανοί μου το τι γίνεται στα σταρουμποκάναλα δεν λέγεται ..
Δεν της έφτανε ο χωρισμός της Κ.Καινούργιου τώρα της ..τελειώσανε και την εκπομπή της από τον ALFA . Πίκρα !Αχ βρε Κατερινάκι πήγαινε σε κανένα Παπά να σε διαβάσει ! Πολύ γλωσσοφαγιά ! Φτού ! Φτού !

Τα έσπασε και η Ε.Μελέτη απο το  << Ε >>  ! 
Μια φωτογράφιση με αθλητικά μαγιώ σε γνωστό περιοδικό , ήταν η αφορμη να γίνει ο κακός χαμός ! Το κανάλι δεν της επέτρεψε να κυκλοφορήσει το περιοδικό με τις φωτογραφίες ...Τα πήρε η Ελεωνόρα και έφυγε ...Τόμπολα !
Τώρα τα ..πιο πολλά που έγιναν ..δεν κάνει να τα πουμε γιατί θα πέσουν μηνύσεις !

Βλέπουμε να γίνεται της τρέσας ! Ο Τ.Σαμαράς με την Β.Μπάρμα στα μαχαίρια ! 
Οι πρώην κολλητοι τα έσπασαν γιατι η Βάνα δεν πήγε κεντρική παρουσιάστρια στα Σκόπια που ο Τρύφωνας παρουσίασε το καινούργιο του ημερολόγιο !
Η Βάνα είπε ότι μπέρδεψε τα Σκόπια με την Σερβία  , και δεν πηγαίνει σε μία χώρα που θέλει να λέγεται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !
Ο Τρύφωνας λοιπόν σε αναρτησή του στο FB έγραψε :
Είχες δύο εβδομάδες να το σκεφτείς Βάνα μου !
Θέλω να μου δώσεις τα 2.000 χιλ. Που μου χρωστάς εδώ και πολύ καιρό να τα δώσω στους πρόσφυγες ...στην συναυλία που κάνεις...

Τώρα αρχίζουν τα γλέντια ! Θα γελάσουμε πολύ ! 

Το tip  της Εβδομάδας ! 
Το καλοκαιράκι ήρθε επιτέλους ! Διακοσμήστε όμορφα το μπαλκόνι ή τον κήπο σας και περάστε ξεχωριστές βραδιές με αυτούς που αγαπάτε !
Και μην ξεχνάτε η ζωή μας είναι στιγμές ευτυχίας ! 
Αυτά και άλλα χαριτωμένα την 
άλλη Εβδομάδα με την Χαριτίνη !


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου