Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Αντιδήμαρχος Ελληνικού στο MEGA: Το βράδυ βγήκαν όπλα στον καταυλισμό των μεταναστών




H καταγγελία που έκανε σήμερα το πρωί στο MEGA ο αντιδήμαρχος Ελληνικού Βασίλης Κρητικός δείχνει ότι η κατάσταση με τους πρόσφυγες και μετανάστες στο ελληνικό μπορεί να ξεφύγει με απρόβλεπτες συνέπειες για την ασφάλεια των ίδιων και την δημόσια ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών

Όπως είπε κατήγγειλε ο Αντιδήμαρχος το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη ανάμεσα στους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στον υπαίθριο καταυλισμό «βγήκαν όπλα. Όχι μαχαίρια, όπλα. Ο κόσμος εδώ έχει κουραστεί, υπάρχουν συνεχώς συμπλοκές».

Σύμφωνα με τον κ. Κρητικό η κατάσταση στο Ελληνικό είναι ανεξέλεγκτη και μη διαχειρίσιμη γιατί στοιβάζονται 3.500 πρόσφυγες και μετανάστες.

«Κάθε μέρα οι υπηρεσίες καθαριότητας συλλέγουν πάνω από 5 τόνους σκουπιδιών από τον καταυλισμό ενώ δίνουμε 20 τόνους νερό με υδροφόρα για να ενισχύσουμε τα ντους στην παραλία όπου καταφεύγουν οι άνθρωποι αυτοί για να πλυθούν» συμπλήρωσε ο αντιδήμαρχος Ελληνικού μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

«Οι ελλείψεις είναι τεράστιες, ζητούμε τροποποίηση των προϋπολογισμών για να προσλάβουμε έκτακτο προσωπικό, μιλάμε για ωρολογιακή βόμβα εδώ» κατέληξε ο κ. Κρητικός.

Τόνισε επίσης ότι το κόστος της καθαριότητας και της υγιεινής των προσφύγων μεταναστών πληρώνουν οι δημότες με αυξημένα δημοτικά τέλη.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου