Τρίτη 24 Μαΐου 2016

«Καρατόμησαν» τους διαιτητές του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!




Στο… ψυγείο έβαλε η ΚΕΔ/ΕΟΚ το διαιτητικό τρίο των Αναστόπουλου, Κορομηλά και Μάνου, εξαιτίας της τελευταίας φάσης που έκρινε τον δεύτερο τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ! 

Κάθε άλλο παρά ήρεμα κύλησε η κλήρωση των διαιτητών για τους μεγάλους και μικρούς τελικούς της Α1 και μάλιστα οι ειδήσεις ήταν πολλές! 

Αρχικά, η ΚΕΔ/ΕΟΚ τιμώρησε συνολικά πέντε διαιτητές. Αποφασίστηκε, λοιπόν, η «καρατόμηση» των Αναστόπουλου, Κορομηλά και Μάνου που ήταν στον δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, εξαιτίας της τελευταίας φάσης που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα (τα βήματα του Βασίλη Σπανούλη προτού σουτάρει έξω από τα 6,75μ.). Αυτομάτως, αυτό σημαίνει πως οι τρεις προαναφερθέντες ρέφερι δεν γίνεται να οριστούν στο τρίτο και τέταρτο παιχνίδι της συγκεκριμένης σειράς. 

Μάλιστα, λίγο πριν την έναρξη της κλήρωσης, αποχώρησαν ειρηνικά οι εκπρόσωποι του «τριφυλλιού», Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος, με τον πρώτο να λέει στην επιτροπή: «Ως Παναθηναϊκός δεν έχουμε κανένα θέμα με τους διαιτητές. Κάν' τε όπως θέλετε την κλήρωση και όπως βολεύει εσάς και τον Ολυμπιακό». 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο εκπρόσωπος των Πειραιωτών, Χρήστος Σταυρόπουλος ανέβασε τους τόνους, απευθυνόμενος στους ανθρώπους της ΚΕΔ και στη συνέχεια αποχώρησε και εκείνος. 

Οι άλλοι δύο διαιτητές που τιμωρήθηκαν, ήταν οι Γκόντας και Φούφης, για την απόφασή τους να αφήσουν με τρεις παίκτες την ΑΕΚ και δύο τον Άρη αντίστοιχα, στα τελευταία δευτερόλεπτα του δεύτερου μικρού τελικού, στο ΟΑΚΑ.


Πηγή : sport-fm.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου