Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Η Ντόρα πήρε θέση για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις του Πρέσβη της Βενεζουέλας



Σε τηλεοπτική της εμφάνιση σήμερα τον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή των "Αταίριαστων" η Ντόρα Μπακογιάννη πήρε θέση στο θέμα που αφορά όλες τις Ελληνίδες και είναι η σεξουαλική παρενόχληση πέντε Ελληνίδων υπαλλήλων της πρεσβείας της Βενεζουέλας από τον πρέσβη της.

Αφού η κυβέρνηση και η κυβερνητική εκπρόσωπος κυρία Γεροβασίλη  που είναι γυναίκα δεν τολμάει να καταδικάσει ένα γεγονός σεξουαλικής παρενόχλησης πέντε Ελληνίδων από ένα αριστερό πρέσβη η Ντόρα Μπακογιάννη ως πρώην Υπουργός Εξωτερικών μπορεί.

Η πρώην υπουργός εξωτερικών για το θέμα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων του πρέσβη της Βενεζουέλας είπε :

" Θα περίμενα σήμερα η κυρία Όλγα Γεροβασίλη να τοποθετηθεί  για το θέμα του πρέσβη της Βενεζουέλας και πραγματικά αυτό το περίμενα. 

Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς βαρέθηκα να το ακούω, έχω δει όμως στην πράξη και το έχω δει μια φορά στην βουλή όταν μου έγινε μια πολύ χαμηλού επιπέδου επίθεση σε αυτή την λογική, όπου είδα τις συναδέλφισσες του ΣΥΡΙΖΑ μουγκές. 

Και το είδα και εχθές, εγώ περίμενα εχθές μια θαρραλέα δήλωση της κυρίας Γεροβασίλη η οποία να λέει λυπούμαστε δεν έπρεπε ποτέ να είχαμε στείλει αυτή την επιστολή διότι εδώ πέρα γιατί μιλάμε, μιλάμε για ένα άνθρωπο ο οποίος είχε εξουσία, ο πρέσβης της Βενεζουέλας σε πέντε Ελληνίδες υπαλλήλους της πρεσβείας που εξαρτάτο η δουλειά τους, το μεροκάματο τους από τον κύριο πρέσβη, επιτρέπει στον εαυτό του σεξουαλική παρενόχληση και παρεμβαίνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τον πρωθυπουργό άλλης χώρας τον κύριο Μαδούρο (ούνα φάτσα, ούνα ράτσα), να μην γίνει θέμα η σεξουαλική παρενόχληση γιατί θα βλαφτεί το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς. 

Είναι ποτέ δυνατόν και σας το λέω σαν γυναίκα, δεν το δέχομαι ως λογική και περίμενα εδώ από τις γυναίκες του ΣΥΡΙΖΑ να βγουν μπροστά και να πούνε ότι αυτό είναι απαράδεκτο. 

Δηλαδή έχουμε δύο τρόπους να μιλάμε, όταν το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς πρόκειται να θιγεί τότε δεν πειράζει και η σεξουαλική παρενόχληση, κάνουμε και τα στραβά μάτια, έχουμε και την κόρη μας και της λέμε επειδή είναι αριστερός ο πρέσβης της Βενεζουέλας  και δεν είναι Γερμανός δεν πειράζει κοριτσάκι μου ας σου έκανε και σεξουαλική παρενόχληση!! 

Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; 

Λυπάμαι και ντρέπομαι!"


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου