Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Είναι αλήθεια δεν έχουμε ποιότητα πολιτικών στην αντιπολίτευση αλλά και έχουμε και άθλια κυβέρνηση




Θέλω να γράψω χοντρά αλλά αληθινά τα όσα πιστεύουμε μερίδα των νεολαίων για την πολιτική κατάσταση της χώρας.

Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα γιατί είμαι σοβαρός άνθρωπος και δεν θέλω να ελέγχομαι από κανένα που δεν αξίζει και σήμερα δεν αξίζει κανένας από αυτούς.

Συναντάω φίλους και φίλες στο πανεπιστήμιο και κανένας δεν δέχεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως ηγέτη αλλά τον θεωρεί ως αναγκαστική λύση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχουν δίκιο γιατί η νέα γενιά οι νέοι μας και μέσα σε αυτούς και εγώ δεν μπορούν να δεχτούν τύπους σαν τον Άδωνι Γεωργιάδη πρώτο τραπέζι πίστα σε ένα κόμμα που θέλει να κυβερνήσει. Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο Άδωνις Γεωργιάδης; Και μόνο αυτό υποβαθμίζει τις προσπάθειες του κόμματος να κυβερνήσει γιατί δεν είναι και ότι καλύτερο διαθέτουμε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απλά είναι λύση ανάγκης και δεν τον πριμοδοτεί η αντιπροεδρία του Άδωνι Γεωργιάδη.

Τα γεγονότα στην ΟΝΝΕΔ δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά με τους συνεργάτες του Κυριάκου και το πώς σκέπτονται και πράττουν και αυτό δεν θα είναι καλό δηλαδή αυτοί να παίρνουν αποφάσεις για το μέλλον της χώρας αλλά αυτό είναι θέμα του ίδιου του Κυριάκου και για το εάν θέλει να αναλάβει ουσιαστικά την εξουσία και όχι απλά να κάτσει στην καρέκλα και αυτό συζητάει ο κόσμος.

Εγώ προσωπικά και καμιά 20αριά συμφοιτητές μου δεν έχω πειστεί ότι μπορεί ο Κυριάκος να τρέξει την χώρα σωστά στην ανάπτυξη και δεν πρόκειται να ψηφίσουμε ένα κόμμα που έχει αντιπρόεδρο ένα Άδωνι Γεωργιάδη, ούτε φυσικά τον απατεώνα του ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρα και τους παρατρεχάμενους του άρρωστους αριστερούς με πρότυπα τον Άρη Βελουχιώτη τον οποίο βλέπουν σε φωτογραφίες σε γραφεία υπουργών η νεολαία μας και εξοργίζεται για αυτά τα ανθρωπάκια που έχουν λάθος πρότυπα και τα προβάλουν.

Προσωπικά ο πατέρας μου επειδή έβλεπα ειδήσεις και την συμπεριφορά Πολάκη μου έκλεισε την τηλεόραση λέγοντας μου μην παρακολουθείς ότι παρακμιακό και καθεστωτικό υπάρχει στον τόπο. Μόλις βλέπαμε και ακούγαμε τέτοιους τύπους στην χούντα κλείναμε ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Βλέπουν την χώρα τους να πνίγεται από λαθρομετανάστες με ευθύνη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν ονοματεπώνυμο όπως η Τασία Χριστοδουλοπούλου και η οποία θα πρέπει για να ικανοποιηθεί ο Έλληνας κάποια στιγμή να της αποδοθούν κατηγορίες να δικαστεί και να καταδικαστεί για τα όσα έπραξε κατά της χώρας μας.

Κομπλεξικοί αριστεροί σε μία αριστερά που δεν γνωρίσαμε οι περισσότεροι νεολαίοι και δεν θέλουμε ούτε να την ξέρουμε και που δεν εντασσόμαστε σε κανένα κόμμα και δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με αυτούς, ούτε με άλλο κόμμα όπως η Νέα Δημοκρατία και ειδικά αυτό το έκτρωμα που λέγεται ΠΑΣΟΚ.

Μόλις βλέπουμε τον Λοβέρδο στα κανάλια και κακός τον βγάζουν συχνά μας γυρίζουν τα άντερα που υπάρχουν ακόμα και επιβιώνουν τέτοιοι πολιτικοί που έκαναν μεγάληλη ζημιά στην χώρα.

Μετά απο αυτά τα λίγα δεν ξέρουμε το μέλλον της χώρας μας και ανησυχούμε και εμείς οι νέοι άνθρωποι και οι οικογένειες μας που συμφωνούν με όσα λέμε, πώς θα πάμε μπροστά με τέτοιες άθλιες πολιτικές επιλογές και παρακμιακό πολιτικό προσωπικό; Με λύσεις ανάγκης επειδή έχουμε πέσει σε απατεώνες όπως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ;

Η λύση είναι μόνο μία να φύγουμε στο εξωτερικό ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω μας.


Χάρης Πεσκιαρής
Φοιτητής Α.Σ.Ο.Ε


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου