Σάββατο 7 Μαΐου 2016

«Ντροπή σας» είπαν οι δικηγόροι στον βουλευτή Λάππα



«Δεν ντρέπεστε; Πως μπορείς να είσαι δικηγόρος και να ψηφίζεις αυτά τα μέτρα αντι να κάνεις πρόταση μομφής στον κ. Κατρούγκαλο»

Φωνές και ένταση στο εντευκτήριο της Βουλής το πρωί του Σαββάτου με πρωταγωνιστές δικηγόρους και τον βουλευτή και δικηγόρο του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Λάππα.

Ομάδα δικηγόρων μαζί με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλη Αλεξανδρή βρίσκονταν στην Βουλή για να διαμαρτυρηθούν για το νομοσχέδιο.

Συναντήθηκαν στο εντευκτήριο με τον βουλευτή και δικηγόρο  Σπύρο Λάππα ο οποίος μόλις είχε υπερασπιστεί στην ολομέλεια τη συνταγματικότητα του νομοθετήματος.  

Στη θέα του οι δικηγόροι αντέδρασαν έντονα. 

«Δεν ντρέπεστε; Πως μπορείς να είσαι δικηγόρος και να ψηφίζεις αυτά τα μέτρα αντι να κάνεις πρόταση μομφής στον κ. Κατρούγκαλο» του είπε ένας εξ αυτών.

Ενοχλημένος ο κ. Λάππας αντέδρασε έντονα:  «τι ύφος είναι αυτό; Πως μου μιλάς έτσι; Πως μπήκατε εσείς εδώ μέσα;». Φάνηκε μάλιστα να αναζητά τη φρουρά της Βουλής.

Αυτή η κίνησή του εξόργισε ακόμη περισσότερο τους δικηγόρους που επέπληξαν τον βουλευτή.  

 «Ντροπή σου! Μπορεί να ζήσει ένας δικηγόρος με 100 ευρώ το μήνα; Έχουμε οικογένειες, παιδιά. Μπορεί να ζήσει; Πες μου .Εμείς σας ψηφίσαμε και μας προδώσατε» ακούστηκαν να φωνάζουν.

«Δεν μας ενδιαφέρουν οι δικηγόροι, μας ενδιαφέρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η χώρα»  ήταν σύμφωνα με μαρτυρίες η απάντηση του κυβερνητικού βουλευτή. 


Πηγή : thetoc.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου