Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Τσίπρας χωρίς αίσθημα ντροπής! Η ντροπή της χώρας



Κώστας Βουκελάτος

«Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα υπήρχε Έλληνας βουλευτής που σ’ αυτήν εδώ την αίθουσα θα ψηφίσει την κατάργηση του ΕΚΑΣ, του μικρού αυτού επιδόματος, στους χαμηλοσυνταξιούχους», έλεγε μέσα στην Βουλή ο Τσίπρας προσπαθώντας να εξαπατήσει τους Έλληνες πολίτες ώστε να κυβερνήσει.

Τσίπρας ο πολιτικός που εξαπάτησε τους Έλληνες με το σκίζω τα μνημόνια τον Ιανουάριο του 2015 και κατάφερε και μια δεύτερη φορά τον Σεπτέμβριο του 2015 με ψέματα και με το  δεν θα εφαρμόσω τα μνημόνια γιατί δήθεν έχω παράλληλο πρόγραμμα, να κατσικωθεί στην εξουσία να καταστρέψει και να ξεφτιλίσει την χώρα μας διεθνώς.

Τσίπρας ο πολιτικός που δήθεν συμπονούσε τους πολίτες, που έταζε τα πάντα στους Έλληνες κατηγορώντας τους πολιτικούς του αντιπάλους για ανάλγητους και απατεώνες.

Τσίπρας ο πολιτικός που θα μείνει στην μαύρη ιστορία της χώρας ως την μεγαλύτερη ντροπή στην ιστορίας της.

Ποιος το περίμενε ο σκίζω τα μνημόνια και τα καταργώ με ένα άρθρο, ότι όχι μόνο δεν είχε εναλλακτική λύση και δεν ήξερε τι έκανε αλλά ότι θα έφερνε με την ανικανότητα του και χωρίς ίχνος ντροπής ένα φορολογικό νομοσχέδιο και ένα ασφαλιστικό ταφόπλακα για τους Έλληνες και την ελληνική οικονομία δίνοντας την χαριστική βολή.

Ποιος δεν θυμάται τους χορούς στο Σύνταγμα από ενθουσιασμένους πολίτες εξαπατημένους και παραπλανημένους από τα εκατοντάδες ψέματα του Τσίπρα που δεν έχει πει ούτε μία αλήθεια κάνοντας πολύ κόσμο να αναρωτιέται εάν τον λένε και Αλέξη.

Το περίεργο είναι που βρίσκονται τώρα που η Ελλάδα έχει ανάγκη οι εντυπωσιασμένοι από τα ψέματα του Τσίπρα γιατί δεν είναι στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν για τα χειρότερα μέτρα των τελευταίων 6 χρόνων; 
Που είναι οι χορευτές του Συντάγματος να αγανακτήσουν και να βγουν στους δρόμους; 
Απλά νομίζω ότι τώρα ντρέπονται γιατί έχουν βάλει το λιθαράκι τους με την ψήφο τους σε αυτή την απόλυτη καταστροφή που συντελείται στην χώρα.

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν υπάρχουν οπαδοί του Τσίπρα και είμαι σίγουρος ότι δεν έχει οπαδούς ούτε μέσα στο ίδιο του το κόμμα απλά η γοητεία της καρέκλας, οι εκατοντάδες θέσεις που έχει μοιράσει στο δημόσιο και τα 8.000€ βουλευτική αμοιβή κάνει τα στελέχη του να συμβιβάζονται με αποτέλεσμα να κάνουν κακό και να χαντακώνουν τους πολίτες για να περνάνε οι ίδιοι καλά όσο καταφέρουν ακόμα να περνάνε.

Ρωτάω πολλούς που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ τι λένε σήμερα και με χαμηλό το βλέμμα χωρίς να με κοιτάνε στα μάτια, αρνούνται και μου λένε "εγώ ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ;"

Η αλήθεια είναι κυρίες και κύριοι ότι όσο δεν αντιδρά ο λαός τόσο θα ξεφεύγει ο απόλυτος πολιτικός απατεώνας Τσίπρας και θα ξεπουλάει τα πάντα, θα υπογράφει τα πάντα και θα κάνει τα πάντα αρκεί να παραμείνει στην εξουσία, κοροιδεύοντας τους πάντες.

Περίμενε κανένας ότι θα έκοβε ποτέ το ΕΚΑΣ μια υποτιθέμενη λαϊκή κυβέρνηση; 

Ότι θα αμολούσε Καρακώστα να αποκαλεί φτωχούς συνταξιούχους για φοροφυγάδες επειδή έπαιρναν το ΕΚΑΣ; Για τέτοιες χυδαιότητες μιλάμε!!!

Είναι τόσο αισχροί όλοι τους στην κυβέρνηση που δεν έχουν την τιμιότητα να κάνουν αυτοκριτική για τις εγκληματικές αποφάσεις τους κατά των πολιτών και της χώρας.

Είναι τόσο χωμένοι μέσα στην παραπλάνηση και το ψέμα, που έχουν πιστέψει και οι ίδιοι ότι θα έρθει η ανάπτυξη με τα πλέον χειρότερα υφεσιακά μέτρα που επιβάλλουν στον λαό και ότι η χώρα θα βγει από τα μνημόνια και δεν ντρέπονται καθόλου αντίθετα βάζουν την Γεροβασίλη να ξεφτιλίζεται κάνοντας ένα επικοινωνιακό πόλεμο δήθεν επιτυχίας, τέτοια καραγκιοζιλίκια ζούμε καθημερινά.

Δυστυχώς ο Τσίπρας δεν έχει αντίληψη του τι συμβαίνει γύρω του και θα το καταλάβει με τον χειρότερο τρόπο όταν θα αποχωρήσει από την εξουσία διαπομπευμένος με τον χειρότερο τρόπο.







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου