Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Ο Φίλης θα επιβραβεύει την απάτη με Εξετάσεις νομιμοποίησης πλαστών τίτλων επίορκων δημοσίων υπαλλήλων



Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιβράβευση την απάτη! 

Με Εξετάσεις νομιμοποίησης πλαστών τίτλων επίορκων δημοσίων υπαλλήλων με πλαστά πτυχία!! 

Είναι που θα τους έκανε μήνυση και θα τους ζητούσε τους μισθούς πίσω! 

Εξετάσεις πιστοποίησης για όσους έχουν εντοπιστεί στο Δημόσιο με παράτυπους τίτλους σπουδών προγραμματίζει μέσα στους επόμενους μήνες το υπουργείο Παιδείας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες τα περιστατικά απολυτηρίων λυκείου που χρήζουν εκ νέου νομιμοποίησης ξεπερνούν τις 2,5 χιλιάδες!

Μετά τις Πανελλαδικές προετοιμάζονται και οι Πανελλαδικές των επίορκων για να νομιμοποιηθεί η απάτη που διέπραξαν και να ενεργοποιηθεί το καθαρτήριο!

Πρόκειται για απολυτήρια που δίνουν διάφορα ιδιωτικά σχολεία σε "εικονικούς" μαθητές. Σχετικά περιστατικά, όπως αυτά που αφορούν ναυτικά, επί το πλείστον, λύκεια του Πειραιά, έχουν ήδη δει το περασμένο διάστημα το φως της δημοσιότητας.

Ο υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, Γεώργιος Γεωργαντάς και ο υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων, Μάξιμος Χαρακόπουλος, υπογραμμίζουν: «Η Κυβέρνηση οφείλει να τηρήσει τη νομιμότητα. Όποιος προσκομίζει πλαστό πτυχίο εξαπατά το Ελληνικό Δημόσιο και μάλιστα σε βάρος άλλων συνυποψηφίων του.-Οφείλει να σεβαστεί τους χιλιάδες νέους που αγωνίζονται να αποκτήσουν εφόδια και προσόντα για την αγορά εργασίας. Οφείλει να σέβεται, πάνω απ’ όλα, τα χρήματα».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου