Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Και πάλι προκλητικός ο Πολάκης «Μαϊμουδιές» των εργαζομένων οι κινητοποιήσεις στο ΕΣΥ

foto: star.gr

Για μία ακόμα φορά ο Παύλος Πολάκης ήταν προκλητικός σε συνέντευξη του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Το όνομα του αναπληρωτή Υπουργού συζητιέται εδώ και μήνες αρνητικά για τα όσα έχει πράξει και πράττει καθημερινά και προκλητικά αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεων του.

Τώρα χαρακτήρισε «μαϊμουδιές» τις κινητοποιήσεις που γίνονται στον χώρο του ΕΣΥ ανοίγοντας νέο μέτωπο με τους εργαζομένους στα νοσοκομεία και συγκεκριμένα με την Πανελλήνια, Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων.

Ο Παύλος Πολάκης δεν βλέπει να συμβαίνει τίποτα κακό στον χώρο της υγείας και αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά «Παρατηρήσατε ότι στα νοσοκομεία δεν γίνονται κινητοποιήσεις; Ο κόσμος καταλαβαίνει. Όσο γι' αυτά που κάνει μια μειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ, είναι μαϊμουδιές».

Δεν παρέλειψε να τάξει προσλήψεις στα δημόσια νοσοκομεία και φυσικά να αναφερθεί στο ΚΕΕΛΠΝΟ αναφερόμενος όχι στα όσα έκανε και έχει μηνυθεί αλλά για αυτά που είναι πολέμιος ο ίδιος λέγοντας :  «Το μόνο που έχω να πω είναι πως το ΚΕΕΛΠΝΟ αλλάζει. Τέρμα τα ρουσφέτια και το μαύρο χρήμα, όσες μηνύσεις κι αν μας κάνουν. Εμείς ήρθαμε για να υπηρετήσουμε ένα διαφορετικό κοινωνικό συμβόλαιο».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου