Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Έλεος :Μας έκαψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με το σκεπτικό της για τους φόρους




Μετά την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κα Καρακώστα που ουσιαστικά αποκάλεσε φοροκλέφτες όσους έπαιρναν το ΕΚΑΣ, δηλαδή τους χαμηλοσυνταξιούχους, ήρθε άλλο ένα χτύπημα πάλι από τον γυναικείο πληθυσμό του κυβερνητικού κόμματος.

Ο λόγος για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ από την Κεφαλονιά, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, η οποία μπροστά στη σύγχυση που έχει διαβάζοντας 7.500 σελίδες του πολυνομοσχεδίου σε ραδιοφωνική της εκπομπή πέταξε μαργαριτάρια.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 για το τσουνάμι φόρων σχεδόν στα πάντα, όπως τις μπύρες, τον καφέ, τα τσιγάρα και άλλα προϊόντα, αποφάσισε να μοιραστεί το δικό της σκεπτικό με τους Έλληνες πολίτες.

Όπως είπε, η κυβέρνηση προσπάθησε η αύξηση στον ΦΠΑ να μοιραστεί σε διάφορα προϊόντα και έτσι δήλωσε: "επειδή δύσκολα συμβαίνει και να πίνεις πολύ και να καπνίζεις πολύ και να πηγαίνεις να πίνεις πολλούς καφέδες, δηλ. πρέπει να συμπίπτουν πάρα πολλά πράγματα για να επιβαρυνθεί σοβαρά ένα νοικοκυριό, και γι' αυτό μοιράστηκε'.

Κοινώς σύμφωνα με την κα Θεοπεφτάτου οι θεριακλήδες, οι πότες και οι θαμμώνες καφετεριών αυτοί θα επιβαρυνθούν από το πολυνομοσχέδιο και άρα τα ελληνικά νοικοκυριά την γλιτώνουν.

Το σκεπτικό αυτό της κας Θεοπεφτάτου επαναφέρει σίγουρα στο μυαλό μας το διαφημιστικό σποτ που έλεγε: "καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς".



Πραξιτέλης Σαραντόπουλος

Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου