Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΙΝΗ




Γράφει η Χαριτίνη Δημητρίου

<< Το εναντιούμενον τω δυναστεύοντι δήμος ωνομάστε >>
Αυτό που εναντιώνεται στο δυνάστη λέγεται λαός .
ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ .

Αγαπημένοι μου η Εβδομάδα που πέρασε είχε τόσο τοξικό νέφος από το ασφλιστικό και το φορολογικό , που ούτε αντιασφυξιογόνες μάσκες σε λίγο δεν θα μας σώσουνε !
Βαράνε τα νταούλια και τα βιολιά ..Όχι για τους Ευρωπαίους αλλά για τον Ελληνικό λαό ! Βρέ..Μήπως το έλεγαν για εμάς οι κυβερνώντες και δεν το καταλαβαίναμε ;
Τα νομοσχέδια που ψηφίζουν το ένα μετά το άλλο ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΝΕΛ αυτό μας δείχνει .
Τ'αυτιά  μου βουίζουν ακόμα από τους προεκλογικούς λόγους του Α.Τσίπρα . Έταζε...Έταζε....Τώρα τ'αυτιά μου βουίζουνε από τους φόρους 1,8 δις. ευρώ , ενα πολύ βαρύ υφεσιακό μέτρο ! Τι κάνετε βρέ καλόπαιδα ; Θα μας τινάξετε στον αέρα !
Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε ..ευρουλίτσα να μαζέψετε αν δεν έχουμε ανάπτυξη .
Εκτός εάν θέλετε να μας κάνετε Βενεζουέλα ! Μήπως παίρνει μαθήματα ο Α.Τσίπρας απο τον φίλο του Ν.Μαδούρο ; Εντάξει λοιπόν ..Είμαστε σε καλό δρόμο !
Ακούσαμε και το άλλο ; Ποιό άλλο ; Ο Β.Ντομπρόφκι είπε ότι η κυβέρνηση διάλεξε το φορολογικό και όχι εκείνοι ! Οι δανειστές πρότειναν για μειώσεις των δαπανών .
Οι κυβερνώντες ..όμως ήθελαν να δείξουν πόσο καλά παιδιά είναι και τα...σαρώνουν όλα ! Δεν μπορώ να καταλάβω , ότι δεν καταλαβαίνουν τί κάνουν !
Όταν τους χαζεύω να πανηγυρίζουν , σκέφτομαι ότι χρειάζονται άμεση ψυχιατρική βοήθεια ! Ε ! Μα πιά ! Δεν θα μας τρελάνετε ! Θα προσπαθήσουμε εμείς να σας τρελάνουμε ! Που μάλλον το πάθατε μόνοι σας το κακό !
Έχουμε φάει τοσο ψέμα με την κουτάλα  !
Οι χθεσινοί επαναστάτες θα φορέσουν και γραβάτα ! Ναι ! Ο Π.Καμμενος έκανε δώρο στον Α.Τσίπρα δύο γραβάτες , για την επιτυχία που είχε η κυβέρνηση !
Κάτι δεν ..πάει καλά ! Δεν τους σταματάει τίποτε !
Οι λαθρομετανάστες θα μίνουν μόνιμα ! Φτιάχνονται Hot Spots συνέχεια , σε απευθείας ανάθεση ( πόσα τρώνε οι μεσάζοντες ! ) Τα κέντρα φιλοξενίας βράζουν στα νησιά , στη Ειδομένη , στον Πειραιά και στην Αθήνα !
Η Τουρκία συνεχίζει τις παραβιάσεις και κάνει ότι της κατέβει  στο Αιγαίο .
Οι Ένστολοι δικαιώθηκαν από το Συμβούλιο Επικρατείας , όπως και συνταξιούχοι ,για να πάρουν πίσω τα χρήματα από τις μειώσεις που τους έχουν γίνει . Ποιά να πάρουν ;
Εδώ βρίσκεται κοντά 2 μήνες το πολεμικό ναυτικό στο Αιγαίο και δεν θα τους δώσουν ούτε ευρώ παραπάνω . Δεν φτάνει που τους έχουν μειώσει μισθούς και τους έκοψαν και επιδόματα , τους ζητάνε να δώσουν πίσω οι χειριστές των Ελικοπτέρων ένα επίδομα που είχαν πάρει πριν ένα χρόνο. Ναι καλά ακούσατε !
Θα παίρνουν από αυτά τα παιδιά που κινδυνεύουν συνέχεια από τον ροκανισμένο μισθό τους 60 ευρώ το μήνα για δύο χρόνια ! Ντροπή σας !
Δεν νομίζω να γνωρίζετε την λέξη ! Έτσι ...Κ. Π.Καμμένο ;  Άλλα λέγατε...
Θα πώ πολύ απλά ότι μας κοροϊδέψατε ! Αλλά μια του ψεύτη , δυο του ψεύτη τρείς και η κακή του ώρα ! Έτσι για να μην ..ξεχνιόμαστε !
Συνεχίζουμε με τον Κ.Φύλη που θα κάνει μία Παιδεία για κλάματα !
Έγινε ο κακός χαμός με τον Αρχ.Αμβρόσιο και τον Κ.Φύλη για το μάθημα των θρησκευτικών μέχρι για τζιχάντ μίλησε ο Κ.Φύλης ! Σωπάτε καλέ ! Ποιός είναι αυτός που κάνει τζιχάντ ; Εσείς ; ή ο Αρχ. Αμβρόσιος !
Κατά τ'άλλα τα πόθεν έσχες των πολιτικών βγήκαν στην δημοσιότητα !
Ω ! Βρέ φίλε ! Όλοι είναι πλούσιοι !Μόνο ο Κ.Κουτσούμπας είναι ο πιο φτωχός !
Καταραμένη φτώχεια ! Το πόθεν υπάρχει ! Το έσχες δεν υπάρχει !
Άντε σύμφωνα με τους κυβερνώντες τα έχουν καταφέρει  , και το 2017 θα βγούμε στις αγορές ! Πάλι είσαστε χαμένοι ...Πάλι αυταπάτες έχετε !
Πρέπει λοιπόν όλοι εμείς να σας δώσουμε να καταλάβαιτε τι σας συμβαίνει !
Γιατί το τέλος σας θα είναι μοιραίο !
Κλείνοντας θα πω :
<< Χαιρέτα καβαλάρης , για να σε χαιρετούν όταν ξεπεζέψεις ! >>
Γ . ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ !

Είδαμε , ακούσαμε κουτσομπολεύουμε !
Κοντοχωριανοί μου τα σταρουμπάκια μας καλά περνάνε ! Αλοίμονο από εμάς !
Πάμε να δουμε τι έγινε !
Είχαμε τη  Eurovision !Φυσικά και την πατήσαμε ! Δεν βγήκαμε στον ημιτελικό αλλά είμαστε ακόμα στο μνημόνιο !
Η Κύπρος μπήκε στον τελικό αλλά βγήκε από το μνημόνιο ! Δεν πειράζει αν πήρε την 21η θέση ! Ενώ εμείς στείλαμε το τραγούδι ...μόνο του ..γυμνό ! Κάνει οικονομία η ΕΡΤ . Ποιά οικονομία ; Οι χορηγοί δίνουν τα χρήματα ! Αλλά το ψώνιο ...για το πανηγυράκι της Eurovision το έχουν καλά οι..αριστεροί ! Για πρώτη φορά στην ιστορία αποκλειστήκαμε !Αλλά η ΕΡΤ πανηγύρισε για την επιλογή και τον αποκλεισμό .
Ούτε συγνώμη δεν ζήτησαν ! Στην ΕΡΤ βλέπουν δράκους ! Μάλιστα λέει ότι δέχεται πόλεμο για να της αρπάξουν την Eurovision !
Να θυμίσουμε στην ΕΡΤ ( όχι πως δεν το ξέρει ) ότι αν η ίδια θέλει να παραιτηθεί , σε συμφωνία με την E. B. U.  τότε μπορεί να το πάρει άλλο κανάλι !
Νικήτρια χώρα η Ουγγαρία με πολιτικό τραγούδι...., δεύτερη η Αυστραλία , τρίτη η Ρωσία . Αν και υπήρχε μεγάλη διαφορά στις ψήφους μεταξύ κοινού και επιτροπής !
Τι έγινε αλήθεια ;Τα συμπεράσματα δικά σας !

Σε μπελάδες μπήκε το πρωινό του ΑΝΤ-1 !Εκεί που έκαναν  μόνοι τους βόλτα τα πρωινά ..Ξεφύτρωσε το << πρωινούλι >> στο ΕΨΙΛΟΝ !
Άντε ..τρεχάτε ποδαράκια μου ! Τώρα το ξεκατίνιασμα θα δίνει και θα παίρνει !
Όλα για τα νούμερα τηλεθέασης !
Σε μπελάδες μπήκε και η ωραία Ελένη ! Έχασε τον ύπνο της η Βασίλισσα του ΑΛΦΑ !
Ο λόγος ; Ακούστηκε από σίγουρες πηγές ότι διευθυντής προγράμματος θα πάει ο Γ.Λάτσιος ! Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει ...
Λέτε να πιαστούν στα χέρια ;

Το tip της Εβδομάδας !
Τα βράδια έχουν παρει λίγο άρωμα καλοκαιριού ! Μια βόλτα για κους-κους , για ένα ποτό με τον ή την κολλητής σας και σίγουρα παρέα σας η καλή σας διάθεση !
Και μην ξεχνάτε η ζωή μας είναι στιγμές ευτυχίας !
Αυτά και άλλα χαριτωμένα την
άλλη Εβδομάδα με την Χαριτίνη !



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου