Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΙΝΗ




Γράφει η Χαριτίνη Δημητρίου

Όταν είδε ο Διογένης κρατικούς ταμίες να έχουν πιάσει κάποιον που είχε κλέψει ένα μπουκάλι , παρατήρησε :
<< Οι μεγάλοι κλέφτες έχουν συλλάβει τον μικρό κλέφτη >> 

Αγαπημένοι μου η εβδομάδα που πέρασε είχε τόσα , μα τόσα πολλά , και το μεγαλύτερο έτσι για να κλείσει ..όμορφα το Σαββατοκύριακο ψηφίστηκε το ασφλιστικό και το φορολογικό .  Τόμπολα !
Τώρα αν το πάω αστρολογικά.. με ανάδρομο Ερμή δεν πας να ψηφίσειις , κάτι θα σου πάει όχι μόνο στραβά αλλά θεόστραβα !

Μάλλον οι κυβερνώντες έχουν πολλές αυταπάτες που ψήφισαν το 4ο μνημόνιο !
Αυταπάτες είπε και ο Πρωθυπουργός ότι είχε πριν γίνουν κυβέρνηση και δεν είναι ψεύτες ! Στην ψυχιατρική όποιος έχει αυταπάτες σε τόσο προχωρημένη κατάσταση ,
μπορεί να βλάψει και τον εαυτό του και τους άλλους ! Με λίγα λόγια είσαι του γιατρού , εμείς τι χρωστάμε ; Της Μιχαλούς !.

Εμείς ευχόμαστε να είναι απλά ψεύτες , να το παραδεχτούν ...Μήπως και κάτι αλλάξει ..Γιατί αν  οι ΣΥΡΙΖΑ και  ΑΝΝΕΛ συνεχίζουν να έχουν αυταπάτες..τότε θα την πληρώσουμε άσχημα . Αυτό λέγεται  σύνδρομο  << Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων >> ! Με λίγα λόγια δεν τους σταματάει τίποτα . Ούτε η 48ωρη απεργία , ούτε το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα , που όπως πάντα οι γνωστοί μπαχαλάκιδες έκαναν τα δικά τους , σε μια Αθήνα γύρω απο την Βουλή σωστό φρούριο απο την αστυνομία . Μέσα στην Βουλή δε γινότανε όχι μόνο της Βουλής , αλλά της παράνοιας και της αυταπάτης !

Γειά σου ΣΥΡΙΖΑ με τις αυταπάτες σου !

Έτσι πανηγύρισε και για το Eurogroup της Δευτέρας για τον Αγ. Κόφτη !

Αν δεν πετυχαίνουμε τους στόχους αυτόματα με προεδρικό διάταγμα , χωρίς να περνάει απο την Βουλή θα κάνουν περικοπές ! Να πω περαστικά μας ; Ελα μου που δεν θα είναι περαστικά ! Δεν έχουμε Δημοκρατία .. Έχουμε Κοινοβουλευτική Δικτατορία !

Αποφασίζουν πως θα μας εξοντώσουν ! Οι φόροι ; Θα είναι για να κάνουμε 100αρι , αλλά με τι έπαλθο ; Να τους δίνουμε ότι περίσσεψε ! Ω ! Ρε Φίλε ! Ούτε για καφεδάκι δεν θα μπορούμε να πάμε !
Τι καταχνιά και τι μαυρίλα εχει πέσει στην Ελλάδα μας ; Ούτε το Καλοκαίρι δεν θέλει να έρθει ! Όλοι οι κυβερνώντες είναι χαρούμενοι με τα μνημόνια , με τα πρόσθετα μέτρα , και το κόφτη μέχρι και Καρανίκας ο ( αχ τι μποτάκια φοράς Μενεγάκη )
πανυγήρισε στο Twitter  !
Πραγματικά βλέπω πως είστε αψυχολόγιτοι ! Δώσατε και το κατοχικό ταμείο το γνωστό ΤΑΙΠΕΔ με όλο τον πλούτο της Ελλάδας , και τον μελλοντικό με έδρα όχι εδώ , αλλά στο Λουξεμβούργο ! Διαχειριστής ; Ο αρχικλέφτης Σόϊμπλε απόγονος των ΝΑΖΙ !

Καταλαβαίνω ότι η εξουσία σας έχει τρελάνει πως θα φοράτε φόρμες παραλλαγής ; Πως θα πετάτε με σινούκ ; Πως θα παίρνετε 7.000 ευρώ το μήνα ;
Καταφέρατε να γίνεται η χειρότερη μνημονιακή κυβέρνηση απ' όταν ξεκίνησε η κρίση !
Ξέρετε καλά ότι δεν θα βγεί το πρόγραμμα ! Όσο υπάρχει λίγος χρονος ακόμα καιρός να φύγετε Κύριοι ! Να πάτε αλλού !

Ειναι καιρός να δούμε και εμείς τι γίνεται ! Να ξυπνήσουμε !
Κλείνοντας θα πώ :
<< ΌΤΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΙΑΖΕΙ , ΑΘΕΤΕΙ , ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ , ΤΟ ΝΑ ΚΑΜΕΙ Ο ΛΑΟΣ Η ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΝ , ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΙΕΡΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΝ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ >>
Ρ. ΦΕΡΑΙΟΣ .

Είδαμε , ακούσαμε , κουτσομπολεύουμε !
Κοντοχωριανοί μου πάμε να δούμε τα σταρουμπάκια μας πως τα πέρασαν .
Η Εβδομάδα που πέρασε είχε τη δικοπή του πρωινού της Ν .Παπαδημητρίου λόγω των προβλημάτων του  Μega . 
Έτσι στην πρώτη θέση ήταν το πρωινό του ΑΝΤ -1 . Πανηγύρι κάνει το Σκορδολιαγκέικο ! Ναι αλλά..πρωταθλητισμό δεν κάνεις χωρίς ..ανταγωνισμό !
Την γιορτή της μητέρας γιόρτασαν τ'αστεράκια μας , με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με τις αγαπημένες τους μανούλες ! Άντε και του χρόνου !
Την άλλη Εβδομάδα θα έχουμε περισσότερα αγάπες μου !
Το tip  της Εβδομάδας !
Το καλοκαιράκι οσονούπω πλησιάζει γι αυτο διατροφή , γυμναστική και ...πάμε Θάλασσα ! Και μην ξεχνάμε η ζωή μας είναι στιγμές ευτυχίας!
Αυτά και άλλα χαριτωμένα 
Την άλλη Εβδομάδα με την Χαριτίνη !


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου