Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Ντόρα Μπακογιάννη : Απίστευτο το πολυνομοσχέδιο – Πνίγει την Ελλάδα στους φόρους – Μείωση φόρων η λύση



«Είναι κάτι απίστευτο αυτό που κατατίθεται. Δεν το έχω ξαναδεί. Μιλάμε για πέντε ορόφους φόρους» είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, χαρακτηρίζοντας τη μείωση των φόρων «θέμα επιβίωσης για την ελληνική οικονομία».

«Πρέπει με όποια θυσία να μειωθούν οι φόροι σ΄ αυτή τη χώρα. Είναι θέμα επιβίωσης της ελληνικής οικονομίας« σημείωσε η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε ότι, σύμφωνα με το νομοσχέδιο, θεωρείται πλούσιος ο κάθε ιδιοκτήτης – κληρονόμος παλιού διαμερίσματος με αντικειμενική αξία 200.000 ευρώ.

Στην ερώτηση αν κάποιοι βουλευτές της ΝΔ διαφωνούν με την κομματική γραμμή και ζητούν να καταψηφιστούν όλες οι διατάξεις του νομοσχεδίου, η κ. Μπακογιάννη είπε ότι με όσες συμφωνεί η ΝΔ δεν θα τις καταψηφίσει.

«Θα πούμε στον ελληνικό λαό ότι αυτό είναι και πρόταση που θα φέρναμε κι εμείς. Τα υπόλοιπα θα τα καταψηφίσω και όχι μόνο θα τα καταψηφίσω, θα τα πολεμήσω σε κάθε ρούγα της Ελλάδας» είπε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, απαντώντας στο ερώτημα αν η ΝΔ θα προχωρήσει σε απολύσεις στο Δημόσιο σε περίπτωση που αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι σήμερα, ο δημόσιος τομέας έχει μειωθεί πάρα πολύ από πλευράς αριθμού υπαλλήλων και ότι αυτό που πρέπει να γίνει, είναι αναδιάρθρωση.

Πρόσθεσε ότι τα τελευταία χρόνια οι απολύσεις έγιναν στον ιδιωτικό τομέα και επέκρινε τα μαζικά μέσα ενημέρωσης ότι δεν υπήρξε αντίστοιχη προβολή του θέματος των 401 απολυμένων της Ηλεκτρονικής Αθηνών με αυτό των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών.

Καταλήγοντας υπογράμμισε ότι αν δεν επαναλειτουργήσουν οι επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα για να επαναπροσληφθούν οι άνεργοι, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν τα χρήματα για να δοθούν οι συντάξεις από τα ασφαλιστικά ταμεία.


Πηγή : greekmoney.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου