Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

Τρέμουν! Ούτε επί Σαμαρά δεν έκλειναν τον Εθνικό Κήπο έβαλαν κάγκελα ξανά στο Μαξίμου​Πρώτη φορά αριστερά φοβισμένη για τα όσα έχει κάνει και έχει πει στους πολίτες τους οποίους έχει εξαπατήσει.

Ποτέ μια κυβέρνηση δεν είχε κλείσει τον Εθνικό Κήπο εν όψει των συγκεντρώσεων και των διαδηλώσεων, ούτε η κυβέρνηση Σαμαρά που τότε οι αντιδράσεις ήταν υποκινούμενες και ελεγχόμενες από την σημερινή κυβέρνηση.

Η διαφορά είναι ότι τώρα ο λαός δεν είναι ελεγχόμενα αγανακτισμένος, είναι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ στην πλειοψηφία του γιατί έχει εξαπατηθεί έχουν γίνει χειρότερα τα πράγματα αυτό τον ενάμιση χρόνο, το βιοτικό του επίπεδο έχει πέσει κάτω από το χαμηλό και θα αντιμετωπίσει τις επόμενες ημέρες τα χειρότερα μέτρα των τελευταίων 5 ετών αντί για τον παράδεισο που του έταζε ο Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ.

Η δικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών που δεν μπορεί πλέον να ελέγξει ο ΣΥΡΙΖΑ επανέφερε και τα κάγκελα τα οποία κατηγορούσε ο Τσίπρας σε κάθε ευκαιρία μόλις τελείωνε τα ψέματα που μας αράδιαζε.


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου