Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Δεν γλιτώνει την χώρα ο ανασχηματισμός η ανίκανη αριστερή πολιτική σας φταίει




Κώστας Βουκελάτος

Ανοιχτό άφησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη το ενδεχόμενο ανασχηματισμού και μάλιστα με διεύρυνση του κυβερνητικού σχήματος με πρόσωπα εκτός ΣΥΡΙΖΑ. 

Και λοιπόν μας ηρέμησε; Δεν φταίει ο ανασχηματισμός φταίει η πολιτική και τα στελέχη σας στο σύνολο τους, μόνο άμα τοποθετήσετε στελέχη εκτός πολιτικού χώρου ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ίσως δούμε κάτι και λέμε ίσως γιατί η πολιτική γραμμή ξεκινάει κακός από το Μαξίμου με την ανικανότητα που το διακρίνει.

«Δεν μπορώ να αποκλείσω ένα κυβερνητικό σχήμα, σε έναν ενδεχόμενο ανασχηματισμό, να έχει ανθρώπους στα υπουργεία πέραν των γνωστών ήδη ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε, αυτό έχει αποτυπωθεί και στο πρώτο κυβερνητικό σχήμα και νομίζω ότι είναι μία λογική τακτική» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9,89 είπε η Γεοβασίλη αφήνοντας ένα παράθυρο μήπως και τοποθετηθούν σοβαροί άνθρωποι εκτός γραμμής ΣΥΡΙΖΑ γιατί αλλιώς δεν σωνόμαστε τελεία και παύλα.

 Συμπλήρωσε κιόλας  : «Όποτε ο πρωθυπουργός κρίνει ότι θα περάσει ανασχηματισμό, φαντάζομαι πως θα υπάρχουν και πρόσωπα που δεν θα είναι του στενού περιβάλλοντος. Το βρίσκω σωστό και υγιές». Ναι αλλά η κρίση του πρωθυπουργού δεν είναι υγιέστατη κυρία Γεροβασίλη και η καθυστέρηση της όποιας προσπάθειας κάνει κακό για τον τόπο έχοντας στο σύνολο της η κυβέρνηση αυτή την στιγμή αποτυχημένους που διαχειρίζονται τις τύχες μας. 

Πάντως, η κ. Γεροβασίλη απέρριψε το ενδεχόμενο συμμετοχής στο κυβερνητικό σχήμα κι άλλων κομμάτων γιατί μπορεί να μας πειράξει να πάνε τα πράγματα καλά έχοντας ένα ευρύτερο κυβερνητικό σχήμα έτσι; 

Είπε λοιπόν η κυρία Γεροβασίλη και οι δηλώσει τις δείχνουν και το γιατί δεν πάμε καλά και δεν θα πάμε καλά : 

«Να δούμε αν υπάρχουν αυτές οι άλλες πολιτικές δυνάμεις που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε ένα τέτοιο κυβερνητικό σχήμα. Κατά την άποψή μου, δεν υπάρχουν. Επομένως, είναι λογικό να μην έχει βάση μια τέτοια συζήτηση» 

Με τέτοιες δηλώσεις και τέτοια λογική μόνο η γρήγορη απομάκρυνση αυτής της κυβέρνησης και του Τσίπρα από την εξουσία θα δώσει κάποια ελπίδα να αλλάξει κάτι στην χώρα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου