Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Αποκαλύψεις βόμβα ηθοποιού για το Χόλιγουντ - "Με κακοποιούσαν και με πάσαραν ο ένας στον άλλο"



Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική κακοποίηση που αναγκάστηκε να υπομείνει ο ίδιος και άλλοι νέοι ηθοποιοί κατά τη διάρκεια της πορείας τους στο Χόλιγουντ αποκάλυψε ο ηθοποιός Corey Feldman.

Σε συνέντευξή του στο Hollywood Reporter, ο Corey Feldman περιγράφει πως είχε κακοποιηθεί επανειλημμένα από έναν άντρα στη βιομηχανία του Χόλιγουντ, σημειώνοντας πως πολλοί ήταν εκείνοι που πάσαραν τους νεαρούς ηθοποιούς από τον έναν στον άλλο. Ο πιο στενός του φίλος Corey Haim, όπως δήλωσε, βιάστηκε όταν ήταν μόλις 11 ετών από έναν παραγωγό, κάτι που τον οδήγησε στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Ο Corey Haim πάλευε με τα ναρκωτικά μέχρι τον θάνατό του το 2010 σε ηλικία 38 ετών. Έναν θάνατο που ο Corey Feldman αποδίδει στους άντρες που κακοποίησαν τον ηθοποιό. Η συνέντευξή του έρχεται μετά τις αποκαλύψεις του ηθοποιού Elijan Wood για το πρόβλημα της παιδοφιλίας στο Χόλιγουντ.

"Είχε πιο άμεση κακοποίηση από ό,τι εγώ. Με παρενόχλησαν διάφοροι άντρες αλλά τον Corey Haim τον βίαζαν. Έγινε όταν ήταν 11 ετών. Ο γιος μου είναι 11 ετών και δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Θα κατέστρεφε όλη την ύπαρξή του", δήλωσε ο Corey Feldman.

Αποκάλυψε πως πολλοί γνώριζαν ότι οι δύο νεαροί κακοποιούνταν από μεγαλύτερους άντρες και πως κανείς δεν έκανε τίποτα για να τους βοηθήσει. "Χρησιμοποιούσε τον εκφοβισμό και τις απειλές ως έναν τρόπο να τους κάνει να το αποσιωπήσουν. Και όλοι αυτοί ήταν φίλοι. Ρωτήστε οποιονδήποτε από τα παιδιά εκείνης της εποχής. Μας πάσαραν ο ένας στον άλλο". Τα αγόρια που διάλεγαν ήταν όλα μεταξύ 10 και 16 ετών. Ο Feldman κακοποιήθηκε στα 15 του από έναν άντρα που είχε προσλάβει ο ίδιος του ο πατέρας ενώ κανένας από τους γονείς του δεν γνώριζε κάτι.

Στο βιβλίο του Coreyography είχε γράψει λεπτομερώς για την πάλη τους με τα ναρκωτικά. Η πρώτη φορά που οι δύο φίλοι είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών ήταν με δύο άντρες που τους κακοποιούσαν. Είχε αποκαλύψει πως ο Haim έκανε σεξ με μεγαλύτερους άντρες στο σετ του "Lucas" και πως περνούσε χρόνο με τον Martin Weis, έναν γνωστό μάνατζερ μικρών ηθοποιών. Ο Weis συνελήφθη το 2011 μετά την καταγγελία πελάτη του πως είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά όταν ήταν μόλις 11 ετών.

Είχε γράψει πως με τον Haim προσπάθησαν κάποια στιγμή να καταγγείλουν αυτούς τους άντρες στις αρχές αλλά επέλεξαν να αγνοήσουν τους ισχυρισμούς τους. Βρήκε τελικά καταφύγιο σε ένα απίθανο μέρος με τον Michael Jackson. "Ήμουν συντετριμμένος. Χρειαζόμουν κάποια ομαλότητα στη ζωή μου. Έτσι τηλεφώνησα στον Michael Jackson. Ο κόσμος του έγινε το πιο ευτυχισμένο μου μέρος. Το να είμαι με τον Michael Jackson με γύρισε στην αθωότητα. Ένιωθα σαν να ήμουν 10 ετών και πάλι". Επέμεινε πως ο Michael Jackson δεν τον κακοποίησε ποτέ ούτε προσπάθησε να τον αγγίξει σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της φιλίας τους.




Πηγή: Dailymail, newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου