Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Πανικός στον ΣΥΡΙΖΑ από την κατάληψη αγανακτισμένων ενστόλων στα γραφεία τους




Εάν έκαναν κατάληψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ αντιεξουσιαστές οι άλλες αναρχικές δυνάμεις θα έβγαζαν καταδικαστική ανακοίνωση; Μάλλον όχι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τρομάζει με τις κουκούλες και τα κράνη! 

Δεν τους φτάνουν οι αντιδράσεις από παντού αγανακτισμένων κατά της κυβέρνησης, κατά του Τσίπρα προσωπικά και των υπουργών του, η αγανάκτηση έφτασε στο αμήν και τους ένστολους οι οποίοι κατέλαβαν τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κατάληψη αυτή έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει ανακοίνωση και να την καταδικάζει :

"Η σημερινή κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ από ένστολους συνδικαλιστές είναι μια απαράδεκτη και πρωτοφανής ενέργεια", σημειώνει μεταξύ άλλων το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρωινή διαμαρτυρία εντός των γραφείων στην Κουμουνδούρου από συνδικαλιστές της αστυνομίας.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει επίσης ότι αυτή η κίνηση παραπέμπει σε άλλες εποχές υπογραμμίζοντας: "Η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων μέσα σε γραφεία αριστερού κόμματος παραπέμπει σε άλλες εποχές που η δημοκρατία έχει αφήσει πίσω της. Αναμένουμε από τις συνδικαλιστικές ομοσπονδίες να  καταδικάσουν κατηγορηματικά αυτήν την ενέργεια".



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου