Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Χρυσόγονος και Μάρδας διαφοροποιούνται από τις δηλώσεις Κυρίτση




Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν την αντίθεσή τους στις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος κ. Γιώργου Κυρίτση, σύμφωνα με τον οποίο τα νέα μέτρα θα επιβαρύνουν όσους υποστήριξαν το "ναι" στο δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015.

Κ. Χρυσόγονος: Οι Έλληνες δεν συνεισφέρουν ανάλογα με την ψήφο τους

"Οι Έλληνες συνεισφέρουν στα βάρη ανάλογα με τις δυνάμεις τους και όχι με το τι ψήφισαν στο δημοψήφισμα ή στις εκλογές", δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος στο κανάλι Ε αποδοκιμάζοντας τις δηλώσεις του Γιώργου Κυρίτση, σύμφωνα με το skai.gr.

Δ. Μάρδας: Διαφοροποιούμαι εντελώς

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Μάρδας με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

"Σαφώς και διαφοροποιούμαι" ξεκαθάρισε ο υφυπουργός, τονίζοντας ότι "δεν υπάρχει καμία τιμωρητική διάθεση από την πλευρά της κυβέρνησης και δεν υπάρχει διαφοροποίηση ανάμεσα στους πολίτες της χώρας", όπως μεταδίδει το skai.gr.

"Δεν υπάρχει κράτος που να μπορεί να ακολουθήσει την πρόταση Κυρίτση" σημείωσε δε ο κ. Μάρδας. 

Όπως ανέφερε, ό,τι είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ "ουσιαστικά προσφέρεται για ακαδημαϊκή συζήτηση".

Σημειώνεται ότι δηλώσεις Κυρίτση αποδοκιμάστηκαν την Παρασκευή και από τον κυβερνητικό εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ, με τον Δημήτρη Καμμένο να βάλλει μέσω γραπτής τους δήλωσης κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προειδοποιώντας ότι "ο διχασμός αποτελεί εθνικό έγκλημα" εκφράζοντας την έκπληξη και τον προβληματισμό του για τις απόψεις του συναδέλφου του.

"Είτε ψήφισαν ΝΑΙ είτε ψήφισαν ΟΧΙ, όλοι οι Έλληνες υποφέρουν από τα μέτρα Τσίπρα" σχολίασε από την πλευρά του στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πάντως, και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα εμμέσως στήριξε τον κ. Κυρίτση, δηλώνοντας στον ΣΚΑΪ ότι η φορολογική πολιτική της κυβέρνησης "έχει ταξικό πρόσημο" κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο πάνελ της εκπομπής. 



Πηγή : capital.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου