Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ο Χρυσόγονος «καρφώνει» την κυβέρνηση και θέτει ζήτημα αντισυνταγματικότητας για τον «κόφτη»



ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: «ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕΣΩ INTERNET!»

Επιβεβαιώνονται πλήρως οι πληροφορίες του Newsbomb.gr, ότι έχουν αρχίσει για τα καλά τα όργανα μέσα στους κόλπους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, στον απόηχο της χθεσινής ψήφισης του πολυνομοσχεδίου της ντροπής στη Βουλή. Μετά την παραίτηση της βουλευτή Β’ Αθηνών Βασιλικής Κατριβάνου, η οποία καταψήφισε τα άρθρα του νέου νόμου για το Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων και τον «κόφτη», ήρθε σήμερα (23/05/2016) η οργισμένη αντίδραση του ευρωβουλευτή Κώστα Χρυσόγονου, ο οποίος έθεσε ανοικτά ζήτημα αντισυνταγματικότητας για τον αυτοματοποιημένο μηχανισμό ρύθμισης των δημοσιονομικών.

«Πρέπει να εξετάσουμε αν ο κόφτης έχει θέματα συνταγματικότητας ως προς το άρθρο 78 του Συντάγματος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κ. Χρυσόγονος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Αθήνα 9,84 FM».


Μάλιστα, φανερά ενοχλημένος, ο συνταγματολόγος και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν δίστασε να ασκήσει δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση, τονίζοντας πως δεν του εστάλη ποτέ το σώμα του πολυνομοσχεδίου, ώστε να αποφανθεί σχετικώς επί της συνταγματικότητας των επιμέρους άρθρων.

«Ουδείς μου το έστειλε (σ.σ. το πολυνομοσχέδιο) από την κυβέρνηση, για να αποφανθώ περί της συνταγματικότητας των μέτρων. Από το Internet διάβασα το νομοσχέδιο», υπογράμμισε ο Κ. Χρυσόγονος.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Θα εκπλαγώ αν πάρουμε τώρα μια λύση για την υπερχρέωση. Δε θεωρώ ότι θα είναι στο ύψος των περιστάσεων».

«Στόχος είναι να βγούμε στις αγορές το 2019», κατέληξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι πλέον φανερό πως η κυβέρνηση του διδύμου Τσίπρα-Καμμένου έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα, αφού πλέον ακόμη και τα ίδια τα κυβερνητικά στελέχη της γυρνούν επιδεικτικά την πλάτη.
Το χθεσινό, όμως, «έγκλημα», που συντελέστηκε στη Βουλή, δεν μαζεύεται πλέον με τίποτα... 



Πηγή : newsbomb.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου