Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Κάθε μέρα και ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εκτίθεται και εκθέτει και την χώρα



Ο Τόσκας έκανε την δήλωση της ημέρα λέγοντας με λίγα λόγια  ότι προβλέπει η Ειδομένη να εκκολάψει τζιχαντιστές έτσι και δεν τους αφήσουμε ανεξέλεγκτους να κάνουν ότι θέλουν στα σύνορα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μίλησε για τα χθεσινά επεισόδια και με την αναφορά του στους τζιχαντιστές προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Η δήλωση  που έγινε στον ΣΚΑΙ έχει ως εξής :

«Οι χθεσινοί δαρμένοι θα είναι οι αυριανοί τζιχαντιστές» και την έκανε ο κύριος Υπουργός αυτή την δήλωση χωρίς να αναλογιστεί ότι είναι μια ανεύθυνη δήλωση και αυτές οι τοποθετήσεις είναι επικίνδυνες και εκθέτουν την χώρα διεθνώς.

Για την αποδεδειγμένη εισβολή των ανδρών ασφαλείας των Σκοπίων στο έδαφος της Ελλάδας (όπως δείχνουν καθαρά τα video, οι φωτογραφίες και οι μαρτυρίες όσων ήταν εκεί), ξεκαθάρισε όπως το είδε ο ίδιος πως δεν έγινε εισβολή των αντρών της Αστυνομίας της ΠΓΔΜ σε ελληνικό έδαφος και πως το μόνο για το οποίο έχει πρόβλημα η ελληνική κυβέρνηση είναι ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασαν οι δυνάμεις καταστολής της γειτονικής χώρας! «Εμείς τους κατηγορούμε μόνο για τις πλαστικές σφαίρες και τα δακρυγόνα» είπε!!!!

Έχει χαθεί η "μπάλα" εντελώς με αποτέλεσμα να αλωνίζουν στα σύνορα και μέσα στο έδαφος μας Σκοπιανοί και κάθε είδους μαφία η οποία κρύβεται πίσω από την ιδιότητα του αλληλέγγυου.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου