Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΙΝΗ



Γράφει η Χαριτίνη Δημητρίου

Αγαπημένοι μου  σε λίγες ημέρες θα έχουμε Πάσχα ! Αλλά η Ανάσταση η δική μας να δούμε πότε θα γίνει ! Μπλέξαμε πατριώτες !
Έτσι όλοι οι κυβερνώντες φοράνε παραλλαγή κυριολεκτικά και μεταφορικά !
Ο Πρωθυπουργός φοράει...παραλλαγή και  τρέχει στην Ευρώπη για συμμαχίες .
Ο Κ.Τσακαλώτος παραλλαγή και αυτός , τρέχει στην Ουάσινγκτον για να πετύχει ..καλύρερα μέτρα ! Ο Κ.Καμμένος ντυμένος με παραλλαγή παίζει πόλεμο , δεν θα πω για τις ανάγκες της άσκησης ...Αλλά για της ανάγκες της ταινίας που γυρίζει ..με το όνομα << Καταιγίδα >> πραγματοποιήθηκε σε Ειδομένη και Οινούσσες .
Αν δεν ήθελε να φορέσει κοστούμι ...Ας φόραγε ένα τζινάκι και ενα πουκάμισο .
Τι το ήθελε το χακί ; Μια ..τρέλα με την στολη την έχει ο Κ.Καμμένος ..στρατιωτικός θα ήθελε να γίνει ..Βρε τι κάνεις όταν έχεις απωθυμένα !
Έτσι οι Τούρκοι συνεχίζουν τις παραβιάσεις στο Αιγαίο  κάνουν βολτες στα νησιά , το
ΝΑΤΟ ..απλά τους χαζεύει .Οι λαθρομετανάστες ( Ναι λαθρομετανάστες ! Όποιος μπαίνει παράνομα σε μια χώρα λέγεται λαθρομετανάστης ! Όταν μπαίνεις παράνομα σε ενα πλοίο λέγεσαι λαθροεπιβάτης ! ) έρχονται συνέχεια και μόνο ..τρείς βάρκες ...γύρισε πίσω το ΝΑΤΟ . Αυτά είναι !
Στην Ειδομένη σφαγές ,βιασμοί , όπως και στον Πειραιά , οι ασθένειες είναι έτοιμες να ξεσπάσουν αλλά κατά τα άλλα είχαμε επισκέψεις ...
Ο Πάπας Φραγκίσκος μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο πήγαν στην Μυτιλήνη ! Είχαμε παγκόσμια τηλεοπτική κάλυψη για το γεγονός αμέ ! Μόνο που η ΕΡΤ << κατάφερε >> και έχασε το σήμα στο παγκόσμιο μήνυμα του Πάπα από την Μυτιλήνη ! Το ζήσαμε και αυτό...
Όλο αυτό το γεγονός ..σου κάνει λίγο ανεκδοτο .
<< Ένας άθεος , ένας καθολικός ιερέας , και δύο ορθόδοξοι ιερείς τι θέλουν στην Μυτιλήνη ..ΟΕΟ ; Να πάρουν 12 μετανάστες ! Μήπως ..σειρά θα έχουμε εμείς μετά ;
Τώρα όσοι περιμένετε καλύτερες ημέρες ..Basta..λίγο γιατί το ΔΝΤ και ΕΕ  αποφάσισαν ( εδώ και χρονια ειναι το σχέδιο ) να μας εξαφανίσουν .
Η Λαγκάρντ πρέπει να έχει κάψει τον εγκέφαλό της απο το πολύ σολάριουμ..έγινε πιο αδίστακτη παρά ποτέ ..Ο  Κ.Τσακαλώτος πήγε για καλύτερη συμφωνία ..και γύρισε με μέτρα 5,4 δις , μαζί με άλλα  3,4 δις σαν << κάβα >> αν δεν ..βγει το πρόγραμμα .
Καλέ τιμωρία μας βάζουν ; Να βάλουμε και εμείς μια << ρήτρα>>  που να λέει αν βγει το πρόγραμμα ..διαγραφή του χρέους ! Ε ! Μα πια ! Μας τινάξατε στον αέρα ! Όπως καλά καταλάβατε θα μας πάρουν και τα εσώρουχα ..όσα θα έχουν απομείνει . Με ΦΠΑ 24% οι επιχειρήσεις να κλείνουν , οπως η Ηλεκτρονική που άφησε 450 εργαζόμενους στο δρόμο . Που είναι η ΝΔ ; Τι έγινε με την ΟΝΝΕΔ ;
Εδώ γίνεται της τρελής με ολα όσα γίνοντα ! Είναι να κάνεις ντεκαπάζ μόνη σου..και να σου μένουν  τα ..μαλλιά στο χέρι ! ΟΧΙ άλλο κάρβουνο !
Έλα όμως που δεν έχουμε μόνο τους δανειστές και τους λαθρομετανάστες , έχουμε και τα καπρίτσια των κυβερνώντων .
Ο Κ.Πολάκης έβαλε χέρι στους διορισμούς των νοσηλευτών , αλλά τα έβαλε και πάλι με τους  δημοσιογράφους . Είπε για συγκεκριμένη αντιπαράθεση που είχε με δημοσιογράφο..ότι λίγα είπε..κανονικά έπρεπε να τον βαλει τρια μέτρα κάτω απο την γη .Όπα ρε φιλε ! Δεν ξέρω πραγματικά τι γίνεται !
Ο Κ.Φύλης και αυτός θελει να κάνει αλλαγές στα σχολεία , οπως το γυμνάσιο 4 χρόνια , 2 το λύκειο και κατάργηση των πανελληνίων .Με κάθε αλλαγή κυβέρνησης , ο κάθε υπουργός Παιδείας ..στα σχολειά ξεσπάει , και έρχεται ..ο επόμενος κι εκείνος να τα αλλάξει ! Βρε.. Που πάμε !
Αλέξη ; Πες αλεύρι ..η Ζωίτσα σε γυρεύει ! Ε ναι λοιπόν ! Η Ζ.Κωνσταντοπούλου κάνει δικό της κόμμα και το όνομά του << Πλεύση Ελευθερίας >> με σήμα ένα καραβάκι !
Γειά σου Καπετάνισα ! Θέλω πολύ να δω Κωνσταντοπούλου και Τσίπρα στη Βουλή  να πιάνονται  μαλλιά με μαλλιά !
Τώρα που είπα Βουλή έγινε  του Κακλαμάνη , της Φωτίου ,  και του Αμυρά !
Τι για  τα γεμιστά ακούσαμε , ότι είχε δίκιο ο Πολάκης , το μόνο που δεν ακούσαμε ήταν
...Πότε θα μας εξαφανίσουν .Βρε ..μπας κι εχουμε αριστερή επαάσταση και δεν το έχουμε καταλάβει ;
Ζούμε σε ένα θέατρο Σκιών ! Άλλα λένε την μια ημέρα και άλλα την άλλη !
Ζαλισμένοι από τα αλλεπάλληλα φορολογικά χαστούκια  και κάτω από την φανερή επίδραση της λοβοτομής που χρόνια μας κάνουν δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο ,παρά πως θα τα βγάλουμε πέρα . Αφεθήκαμε στην μοίρα μας και δεν ξερουμε τι γίνεται .
Θα συμφωνήσουν τα νέα μέτρα ; Κάποιοι λένε για δημοψήψισμα ; Κάποιοι άλλοι για εκλογές τον Ιούνιο ; Το GREXIT καραδοκεί !
Στόχος πια ξεκάθαρος των δανειστών είναι να μας τα πάρουν όλα ( τα έλεγες Λιακόπουλε ..) Να γίνουμε εργάτες τους στην δικήμας χώρα ! Πρέπει επιτέλους οι κυβερνώντες να καταλάβουν οτι αν δεν υπάρξει ανάπτυξη δεν θα βγούμε ποτέ από το χρέος ! Αλλά αν δεν στρώσει ..το διοικείν στην χώρα δεν θα υπάρξει επιχειρείν !
Κλείνοντας θα πω : <<  Η Αρετή και η Ανεξαρτησία των Ελλήνων ποτέ δεν θα χαθεί από τον Ελληνισμό γιατί είναι σταθερό απόκτημα του νου >>
ΚΛΕΑΝΘΗΣ .

Είδαμε , ακούσαμε , κουτσομπολεύουμε !
Κοντοχωριανοί μου πάμε βόλτα με τις σταρουμπίτσες μας να δούμε πως πέρασαν την εβδομάδα ! Το Show της Ρ.Κορομηλά στο << Ε >>  έκανε πρεμιέρα , και τίναξε την τηλεθέαση στο 21% με 26 %   και άφησε πίσω το Σ.Παπαδόπουλο στον ALFA.
Περιμέναμε την Ρούλα που μπήκε στην σκηνή με ένα τάχα νέας τεχνολογίας Matrix .
Ιαχές από τον κόσμο στο στούντιο μου θύμισε δεκαετία του '90 ! Με ενα 4ωρο μαραθώνιο η Ρούλα με τους επώνυμους που παρέλασαν , Ζαχαράτο , Ρουβά , Μελέτη , Φουρέϊρα ,και Πλούταρχο τα έδωσε όλα ! Μπράβο Ρούλα !
Τώρα όσο για το κοστούμι που φόραγε μου θύμισε λίγο το ΜΑΓΚΑ με το κλαρίνο !
Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ Ρούλα και ας μας γύρισες 20 χρονια πίσω .
Θα μου πείτε κάποιες νέες τηλεπερσόνες είναι καλύτερες ; Και ξανά ΜΠΡΑΒΟ Ρούλα !

ΜΠΡΑΒΟ και στον καλλιτεχνικό κόσμο βρε παιδιά , που πάτησε πόδι γαι το Γ.Φαμπρ.
(Αχ και να πατούσαμε όλοι  μαζί πόδι με ότι γίνεται στην Ελλάδα μας ! )
Ο Γ.Φαμπρ ..ξαναχτύπησε και μας χαρακτήρισε ..Μέτριους και Εθνικιστές που δεν καταλάβαμε το έργο του ! Τι λέει ο Εκκεντικός Εικαστικός ;
Αν λοιπόν είμαστε μέτριοι , που ο ίδιος είπε ότι από την Ελλάδα ξέρει μόνο το σουβλάκι και το συρτάκι , τότε ο ίδιος ας ασχοληθεί με τις ..γάτες του και τα ..παλλόμενα πέη ! Όσο για το ..Εθνικιστές ..Αν κάποιος αγαπάει την χώρα του και θέλει να την προστατεύσει ..Ε ! Ναι ! Είμαστε Εθνικιστές !

Το tip της Εβδομάδας !
Το Πάσχα σε λίγες ημέρες θα είνα εδώ !
Πηγαίνετε στα μαγαζιά και ψωνίστε για τα βαφτιστήρια και τους αγαπημένους σας !
Μπορείτε οικονομικά να κάνετε έξυπνες αγορές !
Και μην ξεχνάτε η ζωή μας είναι στιγμές ευτυχίας !
Αυτά και άλλα χαριτωμένα την άλλη
Εβδομάδα με την Χαριτίνη !



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου