Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Όταν ο Καμμένος ήταν στη ΝΔ ήταν καλά τα δάνεια, σχολίασε ο Λεβέντης




Βέβαιος ότι η Ένωση Κεντρώων στις επόμενες εκλογές θα είναι τρίτο κόμμα και στις μεθεπόμενες πρώτο κόμμα δήλωσε ο Λεβέντης. Επιτέθηκε στην κυβέρνηση γιατί δε φέρνει απλή αναλογική.

"Δεν τα γνώριζε;" διερωτήθηκε, δίνοντας μόνος του την απάντηση: "Τότε ήταν καλά τα δάνεια γιατί συνέτειναν σε δημοιυργία καμπάνιας μεγάλης και στην άγραν ψήφων".

Ο κ.Λεβέντης επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τις επιθέσεις στο ΔΝΤ, λέγοντας ότι "χωρίς ΔΝΤ μία χώρα δε βγαίνει στις αγορές", αλλά κυρίως γιατί εγκαταλείπει την απλή αναλογική.

"Σε λίγο θα φύγετε και θα ντρέπεστε που δεν θα έχετε αφήσει την απλή αναλογική. Ήταν όνειρο της αριστεράς η απλή αναλογική και την προδώσατε. Μιλάει τώρα ο Κουρουμπλής για σύστημα αναλογικό, που δίνει όμως σταθερές κυβερνήσεις. Αυτά είναι ο απόλυτος παραλογισμός", είπε.

"Ας έρθει το νομοσχέδιο να δούμε αν οι 153 είναι μπετόν αρμέ. Εύχομαι στον πρωθυπουργό να είναι, να μη ζήσει εμφράγματα. Προσέξτε όμως κ.Τσίπρα και σας το λεει ο φίλος του πατέρα σας, να μην έχετε αποχωρήσεις και μετά την ψήφιση. Αν έχετε 153 επειδή ο άλλος δε θέλει να χαρακτηριστεί προδότης, δε σημαίνεί οτι δε θα αποχωρήσει μετά. Και ο Σακκελαρίδης είχε ψηφίσει, αλλά έφυγε", συνέχισε ο κ.Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της ΕΚ άφησε υπόνοιες και για σχέδιο εξόντωσης του δικού του κόμματος και ενίσχυσης του ΠΑΣΟΚ.

"Στέλνει η ΕΚ ανακοινώσεις και δε βλέπω τίποτε στα κανάλια. Αυτό το συνδυάζω με το γκάλοπ που έγινε από πασοκικής προσέγγισης κανάλι εχθες που μας πήγε από 4,5% στο 3% και το ΠΑΣΟΚ από 4,5% στο 6% και μπαίνουν στο μυαλό μου κάποιες σκέψεις", είπε, αλλά δήλωσε βέβαιος ότι: "Οποιο σχέδιο υπονόμευσης κι αν υπάρξει, η νεολαία δε θα αφήσει την ΕΚ έξω από τη Βουλή, θα την καταστήσει τρίτο κόμμα γιατί χρειάζεται κάποιος να τα λέει". Και ο Καμμένος με αναφορά σε νταβατζήδες

Ο κ.Λεβέντης επανέλαβε ότι δε θέλει να γίνει πρωθυπουργός, δήλωσε όμως: "Βλέπω ότι οι προτάσεις που κάνω εδώ από το ένα αυτί μπαίνουν και από το άλλο βγαίνουν. Να ετοιμάζεστε σε αυτές τις εκλογές η ΕΚ να είναι τρίτο κόμμα και στις άλλες πρώτο."


Πηγή : news247.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου