Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Προσπάθεια ΣΥΡΙΖΑ Γεροβασίλη να αποπροσανατολίσουν από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα



Κώστας Βουκελάτος

Βρήκε θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ και είπε να προσπαθήσει να αποπροσανατολίσει από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα από την αποδεδειγμένη ανικανότητα να κυβερνήσει σοβαρά αυτή η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, ο Γιάννης Παγίδας, πεθερός του αδελφού του Σαμαρά, Αλέξανδρου, είναι στη λίστα Λαγκάρντ. Συνδικαιούχος του λογαριασμού είναι η Ευτυχία Παγίδα, η οποία δεν είναι άλλη από την Ευτυχία (Έτα) Παγίδα Σαμαρά, νύφη του Αντώνη Σαμαρά. 

Η έγκυρη εφημερίδα αναφέρει ότι , ο Γιάννης Παγίδας εμφανίζεται στη λίστα Λαγκάρντ με λατινικούς χαρακτήρες ως JEAN PAGUIDAS. Η αναγραφή του ονόματός του με αυτό τον τρόπο δεν δημιουργούσε υποψίες πως πρόκειται για το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Σοβαρές οι ευθύνες του περιβάλλοντος Σαμαρά και μόνο του περιβάλλοντος Σαμαρά το ότι έχουν ευθύνες θα πρέπει να τις αντιμετωπίσουν στην δικαιοσύνη κάτι που ο ελληνικός λαός στην κατάσταση που βρίσκεται δεν τον ενδιαφέρει αλλά θα πρέπει να ενδιαφέρει την δικαιοσύνη και έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία δεν οφείλει να απαντήσει πουθενά.

Αυτό το πήρε η κυβέρνηση πάνω στον πανικό της για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην χώρα και για τα οποία φέρει αποκλειστική ευθύνη και τα βγήκε με ανακοινώσεις τύπου : «Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ακόμα και ο πλέον ανυποψίαστος πολίτης καταλαβαίνει γιατί οι κυβερνήσεις Σαμαρά – Βενιζέλου, έσπευδαν να εξαφανίσουν λίστες διακίνησης μαύρου χρήματος, και αρνήθηκαν να παραλάβουν και να επεξεργαστούν σχετικά δεδομένα.

Όσο οι αποκαλύψεις, που εμπλέκουν την προηγούμενη ηγεσία της ΝΔ σε υποθέσεις μαύρου χρήματος, διαδέχονται η μία την άλλη, τόσο περισσότερο η σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνεται προκλητικότερη.

Περιμένουμε, επιτέλους, από τον κ. Μητσοτάκη και την ΝΔ, μια ξεκάθαρη τοποθέτηση.», αναφέρει η κυρία Γεροβασίλη

Ερώτηση; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία τι σχέση έχει με την οικογένεια Σαμαρά; Ρωτήστε απευθείας το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού!!

Πιάνονται από παντού νομίζοντας ότι θα αποπροσανατολίσουν τον άμοιρο πολίτη που ταλαιπωρείται και ξεφτιλίζεται διεθνώς από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου