Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Διαλυμένο κράτος είμαστε πήραν θάρρος και τα Σκόπια!!




Δώσε θάρρος στον τίποτα να γίνει κάτι.

Άμα βρεις τα κάνεις λέει ο κόσμος και τα Σκόπια μετά από τόσα χρόνια έχουν ρόλο και λόγο.

Σε διάβημα προς το Γραφείο Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια προέβη το υπουργείο Εξωτερικών της Σκοπίων ως απάντηση στα προφορικά διαβήματα του επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας πρέσβη Θεοχάρη Λαλάκου σχετικά με τα επεισόδια, την Κυριακή, στην Ειδομένη.

Αντί να απολογηθούν για το ότι αστυνομικές δυνάμεις του κρατιδίου τους μπήκαν μέσα στο Ελληνικό έδαφος ανενόχλητοι κάνουν και διάβημα που αναφέρει, "ότι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας «ενήργησαν με τη μεγαλύτερη δυνατή αυτοσυγκράτηση, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό για την αντιμετώπιση των βίαιων διαμαρτυριών και της επιθετικής απόπειρας μεγάλης ομάδας μεταναστών να διασχίσουν τα Ελληνο-'μακεδονικά' σύνορα, μέσω παραβίασης του προστατευτικού φράχτη".

Και μόνο για το Ελληνο -"μακεδονικά" σύνορα που αναφέρουν εάν ήταν άλλη κυβέρνηση θα απαντούσε ανάλογα και θα τα αποκαλούσε σωστά όπως πρέπει Μακεδονικό - Σκοπιανά σύνορα γιατί ώς γνωστών Μακεδονία είναι μόνο μία και βρίσκεται στην Ελλάδα!!!

Μας συμβούλεψαν μάλιστα λέγοντας ότι προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια επεισόδια στο μέλλον το υπουργείο Εξωτερικών της Σκοπίων ζήτησε την ενίσχυση των ελληνικών αστυνομικών δυνάμεων στα σύνορα και την έγκαιρη ανταλλαγή σχετικών πληροφοριών, ώστε να αποθαρρυνθούν βίαιες διαμαρτυρίες από τους μετανάστες και να εμποδιστεί η παράνομη είσοδος τους στην επικράτεια των Σκοπίων.

«Η αποκατάσταση της έννομης τάξης στη συνοριακή ζώνη και εντός και πέριξ του καταυλισμού της Ειδομένης είναι ουσιώδους σημασίας για την αποτροπή μελλοντικών περιστατικών» καταλήγουν οι Σκοπιανοί.

Όπως είπαμε στην αρχή άμα βρεις τα κάνεις και εδώ έχει ψωμί για τον κάθε τίποτα πικραμένο και για να πεί και για να κάνει και ότι κερδίσει με τέτοιο μπάχαλο κυβέρνηση που έχουμε δυστυχώς στην χώρα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου