Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Κύριε Παπαδόπουλε έχεις δήθεν παραιτηθεί και άλλες φορά να το προσέξεις αυτό!!



Άλλο να το λες και άλλο να το κάνεις!!

Έχουν παρασυρθεί τα στελέχη και οι βουλευτές του Σύριζα με το λέτε ότι θέλετε δώστε σανό στον κόσμο κάντε τους ήρωες γιατί χανόμαστε!!

Ο κύριος Παπαδόπουλος έχει παραιτηθεί και έχει απειλήσει με παραίτηση ηρωικά πολλές φορές και εχθές το έκανε για ακόμα μία φορά.

Σε περίπτωση ουέ και αλίμονο σας  που αποφασιστεί αύξηση του ΦΠΑ απο 23 σε 24% θα παραιτηθώ δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Σάκης Παπαδόπουλος.

Σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega άλλαξε γνώμη και είπε ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί μόνο για την αύξηση του ΦΠΑ και πως σκοπεύει να εκφράσει τη διαφωνία του. 

Υποστήριξε μάλιστα πως κανένα από τα μέτρα που συμφωνήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι δεν πρέπει να ψηφιστεί! Γιατί μήπως και αλλάξεις γνώμη κύριε Βουλευτά;

Είπε : «Αν υπάρξουν μέτρα τα οποία να είναι υπεράνω της συμφωνίας της 13ης Ιούλη, έχουμε φτάσει στα όριά μας, εγώ προσωπικά θεωρώ ότι εξαντλούνται τα προσωπικά μου όρια με τον συμβιβασμό της συμφωνίας του καλοκαιριού, τότε ο έντιμος δρόμος που έχουμε όσοι διαφωνούμε με τη λήψη άλλων μέτρων είναι να μη δημιουργήσουμε πρόβλημα στην κυβέρνηση, θα παραιτηθούμε», ανέφερε αλλά θα το κάνει αυτή την φορά η να ' χαμε να λέγαμε μήπως και γλιτώσουμε το κάζο;


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου