Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Απίστευτο: Τέσσερις φορές ο Αντετοκούνμπο στο TOP-10, μία ο Λεμπρόν!



Το κατάφερε κι αυτό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Ο Έλληνας άσος του Μιλγουόκι βρέθηκε όχι μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά τέσσερις (!) φορές στο TOP-10 της ημέρας, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να... τρώει την σκόνη του. Απολαύστε την συγκλονιστική παράσταση του "Greek Freak".

O Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε τον αγώνα κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς με 28 πόντους με 12/16 δίποντα, 4/11 βολές, 11 ριμπάουντ, 14 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 κοψίματα, σε 40'39" συμμετοχής, πετυχαίνοντας το τέταρτο triple-double της καριέρας του.

Ο Greek Freak όμως έκανε κατάφερε και κάτι ανεπανάληπτο, δηλαδή να έχει τετραπλή συμμετοχή στο TOP-10 της ημέρας στο NBA! Μέχρι στιγμής το ρεκόρ του ήταν οι τρεις φορές, όμως με τα... "όργια" που έκανε κόντρα στους Νετς, το πέτυχε κι αυτό.

Έτσι λοιπόν το TOP-10 έχει έντονο ελληνικό χρώμα. Ο άσος του Μιλγουόκι κατάφερε να μπει στις θέσεις "10" με μία τάπα, "8" με ένα κάρφωμα με το ένα χέρι, "6" για μία του ασίστ και "5" για ένα φοβερό και τρομερό coast-to-coast κάρφωμα. Παράλληλα, να σημειωθεί ότι από αυτόν ξεκινάει και η φάση στο νούμερο "9".

Την ίδια ώρα, ο "βασιλιάς" Λεμπρόν Τζέιμς βρίσκεται μόλις μία φορά στο TOP-10! Δείτε ποιος έκλεψε την κορυφή από τον "Greek Freak":



ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ
contra.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου