Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Η αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο απο τον Κουρουμπλή : «Καλά κάνουν οι δικηγόροι και κατεβαίνουν στο δρόμο για να χάσουν κανένα κιλό»




Διαβάσαμε στο skai.gr

Το διαβάσαμε και είμαστε πλέον σίγουροι ότι η αθλιότητα  των δηλώσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δε περιορίζεται σε λίγους αλλά στην πλειοψηφία!! Ντροπή!!

Σε θέμα που παρουσίασε η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Suddeutsche Zeitung (σ.σ στις 29 Φεβρουαρίου) ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, εμφανίζεται να θεωρεί «διασκεδαστικές» τις διαμαρτυρίες των επιστημόνων για το ασφαλιστικό. 

Αναλυτικότερα ο δημοσιογράφος Mike Szymanski συνάντησε τον Υπουργό στην Αθήνα και χαρακτηριστικά αναφέρει πως ο Παναγιώτης Κουρουμπλής «παρά το ότι δεν βλέπει ακούει τα πάντα, ακόμη και τα σχόλια που τον θέλουν να έχει πάντοτε δίπλα του όμορφες γυναίκες». 

Σε άλλο σημείο του άρθρου ο δημοσιογράφος του γερμανικού μέσου αναφέρει πως ρωτώντας τον Υπουργό για τις πρόσφατες αντιδράσεις των δικηγόρων και των άλλων επιστημονικών ομάδων για το ασφαλιστικό έλαβε την απάντηση: «Είναι καλό που κατεβαίνουν στο δρόμο. Τους κάνει καλό να χάσουν μερικά κιλά».

Το δημοσίευμα στα γερμανικά μπορείτε να το βρείτε εδώ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου