Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

«Χίλτον» χαρακτηρίζει τα Διαβατά ο Κουρουμπλής



«Η Ειδομένη είναι η ντροπή των ευρωλιγούρηδων που καταγελούν την Ελλάδα» - Τι απαντά σε όσους τον κατηγορούν για λαϊκισμό για την παρομοίωση της Ειδομένης με το Νταχάου

«Στα Διαβατά ο στρατός σε 12 μέρες έδωσε ένα Χίλτον, σε 12 μέρες εξασφάλισε αξιοπρεπέστατες συνθήκες διαβίωσης», δήλωσε σήμερα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.

Αναφερόμενος στην Ειδομένη, ο υπουργός Εσωτερικών απέρριψε τις καταγγελίες ότι η κυβέρνηση απουσιάζει από την περιοχή και τόνισε τα εξής: «Στην Ειδομένη υπάρχουν 300 αστυνομικοί στη βάρδια, υπάρχει το ΚΕΕΛΠΝΟ σε 24ωρη βάση και από αύριο το Ιπποκράτειο θα κάνει μαντού. Η Ειδομένη είναι άτυπο κέντρο. Τις επικρίσεις να τις λέμε στη Ευρώπη. Η Ειδομένη είναι η ντροπή των ευρωλιγούρηδων που καταγελούν την Ελλάδα».

«Όταν κάποιος ρισκάρει τη ζωή του να περάσει στο Αιγαίο και βρίσκει κλειστά σύνορα σκοτώνεται η προσδοκία του στα κλειστά σύνορα. Το Νταχάου ήταν παρομοίωση, από τους περισσότερους ξέρω πολύ καλύτερα ελληνικά, να με καλέσουν και να πουν τι εννοούν που με κατηγορούν για λαϊκισμό», δήλωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Σε ό,τι αφορά για το θέμα Μουζάλα και την απαίτηση του Πάνου Καμμένου για την παραίτηση του υπουργού Μετανάστευσης, σχολίασε ότι «Καμμένος και Μουζάλας εργάζονται πολύ σκληρά για τη χώρα και είναι και οι δύο απαραίτητοι στην κυβέρνηση». Έκανε επίσης λόγο για σύστημα στην Ευρώπη που προσπαθεί να χρεώσει στην Αθήνα τις ευθύνες του προσφυγικού.



Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου