Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Ήρθε η ώρα ο Καμμένος να γίνει ήρωας και να ρίξει τον Τσίπρα




Γιάννης Αθανασίου

Μήπως ήρθε η ώρα ο Καμμένος και οι ΑΝΕΛ να αποδείξουν ότι δεν τους ενδιαφέρει η καρέκλα αλλά η Ελλάδα;

Μήπως είναι η ώρα μετά την αφορμή Μουζάλα που αποκάλεσε τα Σκόπια "Μακεδονία" να σκεφτεί ο Καμμένος ότι το γενιοκότερο καλό για την χώρα είναι να φύγει αυτή η κυβέρνηση που μόνο κακό κάνει;

Νομίζω ότι είναι η ευκαιρία του Πάνου Καμμένου να ρίξει το Τσίπρα και να κάνει ηρωική έξοδο γιατί μόνο να κερδίσει από αυτή την συμπεριφορά μπορεί και όχι να χάσει και έτσι θα συσπειρώσει και τα στελέχη του κόμματος του.

Στήν ανακοίνωση δείχνουν οι ΑΝΕΛ ότι αυτή την φορά ο Καμμένος δεν παίζει  ότι ο Καμμένος ζητάει την παραίτηση Μουζάλα όχι απλά ως υπουργός Άμυνας αλλά και ως κυβερνητικός εταίρος, ο κ. Μουζάλας μπορεί να υπήρξε ικανότατος στη διαχείριση του μεταναστευτικού, αλλά στα εθνικά μας ζητήματα δεν επιτρέπονται λάθη και "γκάφες" ούτε μία φορά αναφέρουν οι ΑΝΕΛ.

Επισημαίνουν ότι "η Μακεδονία και η ιστορία της είναι Ελληνική με αποδείξεις. Όσα χρόνια κι αν περάσουν οι Έλληνες γνωρίζουμε τις ρίζες μας και κανείς δεν θα μας αποκόψει από αυτές.  Από την πρώτη στιγμή δεν υπερασπιζόμαστε τις αβάσιμες, εθνικιστικές, επεκτατικές ανοησίες των Σκοπίων με κανέναν τρόπο".

Προσθέτω και το μήνυμα του Πάνου Καμμένου στο twitter πως "δεν αρκεί η συγγνώμη Μουζάλα, ζητώ την παραίτησή του" και περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις σε αυτή την σοβαρή κυβερνητική κρίση.

Πάνο μήπως ήρθε η ώρα;


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου